Gizem uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Gizem uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2011 16:15

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde şofbenden sızan gazdan zehirlenen, hastanede hayatını kaybeden 11 yaşındaki Gizem Bera Yüksel'in cenazesi toprağa verildi.

Haberin Devamı

Gizem Bera Yüksel'in (11) cenazesi, önce Arapzade Mahallesi'ndeki evine getirildi.

Evin önünde bekleyen annesi Ayla ve babası Salih Yüksel ile akrabaları ve komşuları gözyaşı döktü. Gizem'in tabutuna sarılarak uzun süre ağlayan aile fertleri çevredekiler tarafından güçlükle sakinleştirildi.

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI / FOTO GALERİ

Gizem'in cenazesi, burada dua okunmasının ardından Gazi Orhan Bey Camisi'ne getirildi.Cenaze namazına Gizem'in ailesi, yakınları, komşuları, arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze, namaz kılınmasının ardından Orhangazi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Dün saat 22.00 sıralarında, Arapzade Mahallesi'ndeki evlerinde ailesi tarafından banyoda baygın bulunan kardeşlerden İrem Sılay Yüksel (12) Orhangazi Devlet Hastanesindeki müdahalenin ardından Bursa'ya götürülerek Şevket Yılmaz Devlet Hastanesine kaldırılmış, Gizem Bera Yüksel (11) Orhangazi Devlet Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

MİNİK GİZEM GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI / WEB TV

ÖĞRETMENİ ANLATTI

Haberin Devamı

Bursa'da şofbenden zehirlenerek  ölen kızın internette tıklanma rekorları kıran görüntüsünü çeken öğretmeni Cemal  Aykaç, “Gizem çok akıllı, hazırcevap, harika bir çocuktu. İçine kapanık, kendini  ifade edememenin sıkıntısını çekiyordu” dedi.

Emekli öğretmen Aykaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencisi Gizem  Bera Yüksel'in (11) ölüm haberini sabah İstanbul'dan kendisini arayan oğlundan  aldığını belirtti.

Çok üzüldüğünü dile getiren Aykaç, “Ancak maalesef Allah onu yanına  bizden erken aldı. Allah makamını cennet etsin. Zaten çocuktur, cennete  gitmiştir. Çok üzüldük. Allah annesi ve babasına dayanma gücü versin” dedi.

Aykaç, Gizem'in en çok sevdiği öğrencilerinden biri olduğunu ifade  ederek, şunları dedi:

“Gizem çok akıllı, hazırcevap, harika bir çocuktu. İçine kapanık,  kendini ifade edememenin sıkıntısını çekiyordu. Sınıfta, başkan yardımcısı olmayı  çok istiyordu, biz de bu arzusunu yerine getirdik. Sonra sınıfta çekilen o meşhur  görüntüler internete düştü. 'Beyaz Show'a çıktı. Orada, beni, öğretmenini,  televizyona çıkarmadılar diye Vali Bey'e sitem etti. Bunu tamamen kendi içinden  gelerek yaptı. Demek ki benim oraya çıkmamamı kendisine duygusal olarak dert  edindi. Daha sonra kendisine 'Valiyi tanıyor musun?' diye sordum. Tanımadığını  söyleyince, neden öyle dediğini sordum. 'Aklıma öyle geldi' dedi. Söylenecek söz  bulamıyorum. Çok üzgünüz.”
    

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!