Gizem için dualar edildi

Güncelleme Tarihi:

Gizem için dualar edildi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2011 00:00

Utoya katliamında katilin kurşunlarına hedef olarak yaşamını yitiren 17 yaşındaki Türk kızı Gizem Doğan için, dün Trondheim şehrine bağlı Heimdal’daki Türk camiinde dualar edildi, namaz kılındı.

Haberin Devamı

Resmi din görevlisi Abdurrahman Akkuş, cemaate pazartesi günü yapılacak Gizem Doğan’ın cenaze törenine katılmaları, aileye taziye ziyaretinde bulunma çağrısı yaptı. İmam, “Ailenin acısını paylaşın. Acı paylaştıkça azalır” dedi.

GİZEM'İN EVİNDEN GÖRÜNTÜLER / WEB TV

 

GİZEM'DEN GERİYE BU KALDI / WEB TV

Cenaze Trondheim’e geldi

Gizem’in cenazesi dün akşam saatlerinde Oslo’daki adli tıptan alınarak bir uçakla yaşadıkları Trondheim şehrine getirildi  Gizem’in cenazesi ailesi ve yakınları tarafından ziyaret edilecek. Pazartesi günkü cenazeyi izlemek için 200 gazetecinin polise başvuruda bulunduğu öğrenildi. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun da katılması beklenen cenazeye Norveç’ten de üst düzey katılım olacağı belirtiliyor. Gizem Doğan’ın öldürülmesi, yaşadığı şehir Trondheim’i de yasa boğdu.

Haberin Devamı

UTOYA ADASINDA KATLİAMDAN SONRA ÇEKİLEN GÖRÜNTÜLER

Şehir meydanındaki anıtın altında oluşturulan anma mevkii, çiçekler ve mumlarla doldu. Trondheim Motosiklet Kulübü üyeleri de Harley motosikletleriyle anıtın önüne giderek Gizem anısına çiçekler bıraktılar.

OSLO'DAKİ PATLAMA ANI / WEB TV

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!