Gittiği düğünde damat kendi kocası çıktı

Güncelleme Tarihi:

Gittiği düğünde damat kendi kocası çıktı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2005 02:20

Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde, sahte belgelerle üç evlilik yapan bir kişi, üçüncü düğününde ikinci eşi ve ailesine yakalandı.

Hiç boşanmadan üç kez evlendiği öne sürülen E.Ç’nin ikinci eşinin babası C.Y, Gebze Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak, damadının sahte belgelerle 3 evlilik yaptığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Baba C.Y. ‘Damadımız E.Ç.’nin, S.T ile Arpaçay’da, kızım S.Y ile Gebze’de, son evlendiği S.Ö. ile de Niğde’de nikah kıydığını tespit ettik. İlk iki karısından boşanmadan üçüncü evliliğini yapmış’ dedi.

Kızı ve damadının evlendikten bir yıl sonra ayrı yaşamaya başladığını belirten kayınvalide F.Y. de şunları anlattı: ‘10 gün kadar önce mahallemizde düğün olduğunu söylediler, gittik. Birde ne görelim. Gelinin yanındaki bizim damat. Durumu araştırınca damadımız E.Ç’nin ilk eşi S.T ile de resmi nikahlı olduğunu öğrendik. Ama resmi kayıtlarda evli gözüküyor.’ Olay üzerine Gebze Cumhuriyet Savcılığı’nın soruşturma başlattığı, evlilikleri yapan nüfus müdürlüklerinde ihmal olup olmadığının incelendiği bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!