Gezi Parkı'nda şiddete yogolı önlem

Güncelleme Tarihi:

Gezi Parkında şiddete yogolı önlem
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2013 14:12

YOGA uzmanı Akif Manaf, İstanbul Taksim Gezi Parkı’nda eylemciler ve polislerle birlikte yoga yaparak şiddetten arınılmasını sağlamak istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Türkiye’nin dörtbir yanından yoga yapmak için gelen yaklaşık 400 kişi, Bolu’nun Karacasu Beldesi’nde bulunan Gazelle Otel’de buluştu. Yoga Akademi tarafından düzenlenen Yoga Festivali kapsamında bir araya gelenler, ormanlık alanda yapılacak yoga seansı öncesi dans edip oyunlar oynadı. Yoga uzmanı Akif Manaf’ı ayağa kalkarak alkışlarla karşılayan katılımcılar toplu halde yoga yaptı. Gencinden yaşlısına kadar her yaştan kişinin yer aldığı seansta katılımcılar Manaf’ın telkinleriyle kendilerinden geçti.

Akif Manaf, son günlerde meydana gelen olayların ardından Gezi Parkı için bir çalışma yaptıklarını söyledi. Manaf, "Gezi Parkı’nda toplu halde yoga yapmamız için teklifler geldi. Bunu mutlaka yapacağız. Sağlık için, huzur için Gezi Parkı’nda bunu yapacağız. Çok da güzel olur. Orjinal yoga sistemi bir matematiktir. Herkes sağlıklı olmak ister. Hem eylemciler, hem polisler sağlıklı olmak ister. El ele yoga yaparsak hem sağlıklı, hem mutlu, hem de şiddetten arınmış olacağız" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!