Gençlik enerjisi

Güncelleme Tarihi:

Gençlik enerjisi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2013 00:00

Hayrünnisa Gül, 81 ilin yıldızı seçilen çocuklara, “Gerçekten çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Ankara’ya neşe, coşku, pozitif enerji getirdiniz. Farklılıkların zenginlik olarak görüldüğü Türkiye’mizin geleceği sizler olacaksınız” diye seslendi.

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül’ün himayesinde dün Çankaya Köşkü’nde “81 İlden 81 Yıldız Projesi”nin 2013 yıldızlarının tanıtım toplantısı yapıldı. Sunuculuğunu tiyatrocu ve ‘Ben Bilmem Eşim Bilir’ yarışmasının sunucusu İlker Ayrık’ın yaptığı törende, ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasında birinci olan komedyen Atalay Demirci de sahne aldı. Bu yıl 5’incisi düzenlenen projenin toplantısında konuşan Gül, şunları söyledi:

ANKARA’YA NEŞE GETİRDİNİZ

“Gerçekten çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, ülkemizin dört bir yanından Ankara’ya neşe, coşku, pozitif enerji getirdiniz. Yıllar önce ülkemizin en uzak köşelerine ulaşabilmek hayalim vardı. Onların ellerinden tutmak, zorlu hayat mücadelelerinde yanında olmak isterdim. Hayallerini gerçekleştirebilmeleri için onlara destek olmayı isterdim. 81 ilde 81 yıldız böyle bir hayalimdi. Aylarca araştırdık. Sevgiyle emekle büyüdü fidanımız. Emeğimizin karşılığını almak için çok beklememize gerek kalmadı. Hemen çiçekler açmaya, meyveler vermeye başladı fidanımız.”

Haberin Devamı

FARKLILIĞIMIZ ZENGİNLİĞİMİZ

“Sizler geleceğe dair ümitlerimiz, en samimi dualarımızsınız. Ülkemizin aydınlık geleceğini siz kuracaksınız. Milletimize hak ettiği başarıları sizler yaratacaksınız. Farklılıkların zenginlik olarak görüldüğü herkesin birbirini sevgiyle, hoşgörüyle kucakladığı Türkiye’mizin geleceği sizler olacaksınız. Bütün imkanlarımızla sizi destekleyeceğiz. Siz de çok çalışacak elinizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceksiniz. ”

Hayrünnisa Gül annemize teşekkür’

Projenin 2013 yıldızları Çankaya Köşkü’nde tanıtıldı. Sahneye çıkan Mersin birincisi Naime Akgün, “Bizlerden desteklerini esirgemeyen Hayrünnisa Gül annemize teşekkür ederim” derken, Sakarya’dan seçilen Hasibe Serenay Fil ve Bursa’dan seçilen Muhammet Batuhan Daştan, Gül’e çiçek verdi.

Bu yıl 5’incisi düzenlenen ‘81 İlden 81 Yıldız Projesi’ ile sporda başarılı olan genç yıldızlar destekleniyor.

Olimpiyat dövmesi

Çankaya Köşkü’ndeki organizasyona Milli Voleybolcu Neslihan Demir de katıldı. Törende Hayrünnisa Gül’ün yanına oturan milli voleybolcunun sağ ayağının üzerindeki dövme dikkat çekti. Katıldığı Londra 2012 Olimpiyatları’nın logosunu dövme yaptıran Neslihan, gençlerin de ilgi odağı oldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!