‘Genç Türk Guru’lar aranıyor

Güncelleme Tarihi:

‘Genç Türk Guru’lar aranıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2003 20:28

Algida'nın destek verdiği Young Guru Academy, genç Türk guru adayları yetiştirecek. 16-22 Kasım tarihlerinde uluslararası iş ve yönetim dünyasından isimlerin ders vereceği akademiye son başvuru tarihi 31 Ekim. Tüm üniversite öğrencilerinin başvurusuna açık olan Akademi, cesur, uyumlu, tutkulu, bilgiye aç 20 genç guru adayı arıyor.

Genç Türk guru adaylarını aynı çatı altında toplayacak olan Young Guru Academy (YGA), geleceğin gurularını yetiştirmek için kolları sıvadı. Akademi, üniversite gençlerini eğitimlerine katılmaya davet ediyor.

16-22 Kasım tarihlerinde uluslararası iş ve yönetim dünyasından isimlerin ders vereceği akademiye katılmak için son başvuru tarihi 31 Ekim olarak belirlendi.

Algida Türkiye'nin destek verdiği YGA projesi, 2020 yılında iş ve yönetim felsefesinde dünyaya yön verebilecek genç Türk guru adaylarını teşvik etmek amacıyla kuruldu.

Tüm üniversite öğrencilerinin başvurabileceği akademiye katılabilmek için şu iki sorunun cevaplanması gerekiyor:

‘‘Yıl 2020 ve sen dünyanın önde gelen uluslararası saygın iş ve yönetim dergilerine kapak oldun:

1-Ne başardın?

2-Nasıl başardın?

Dünyaya kapak olabileceğine inanıyor musun?’’

Adayların internet üzerinden yaptıkları başvuruları değerlendirecek komite, sözlü mülakata katılmaya hak kazananları İstanbul'a davet edecek. Mülakatla, YGA'ya katılacak 20 genç belirlenecek. Akademiye katılacak 20 guru adayına satış, pazarlama, uluslararası marka yaratma, araştırma-geliştirme, finans, üretim ve lojistik, insan kaynakları, yaratıcılık ve liderlik konularında eğitimler verilecek.

YGA, 20 guru adayına, 'Önce hayal et. Sonra hayallerinin önündeki engelleri tespit et. Bu engelleri ortadan kaldıracak özgüven ve yöntemleri kazan. Hayalini gerçekleştir' felsefesini aşılayacak. Guru adaylarının hayalperest, cesur, uyumlu, yardımsever, sorgulayan, bilgiye aç, ilgili, tutkulu olmaları gerekiyor.

Algida, YGA platformu ile Türkiye'nin iş ve yönetim felsefesinde dünyaya damgasını vurması için böyle bir oluşuma destek veriyor.

Young Guru Academy, Türk gençlerinin kendilerini keşfetmeleri ve kendi başarı öykülerini yazmaları için hayata geçiriliyor. Akademi ile Türkiye'nin sahip olduğu potansiyeli ortaya çıkarması hedefleniyor.

Bilgi ve başvuru için: www.youngguruacademy.com
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!