Genç kız 'sevgili olmayı' reddedince sokak ortasında dayak yedi

Güncelleme Tarihi:

Genç kız sevgili olmayı reddedince sokak ortasında dayak yedi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2015 12:12

KONYA’da 25 yaşındaki H.S. adlı genç kız, daha önceden tanıdığı ve sevgili olma teklifini reddettiği garson Ü.Ç.’nin sokakta saldırısına uğradı. Genç kız, çevredekilerin müdahalesiyle öfkeli gencin elinden kurtuldu.

Haberin Devamı

Olay, bugün saat 10.15’de merkez Selçuklu İlçesi'nde meydana geldi. H.S., yolda yürüdüğü sırada o caddedeki bir restoranda garson olarak çalışan ve daha önceden tanıdığı Ü.Ç. yaklaştı.

İddiaya göre Ü.Ç. genç kızdan hoşlandığını belirtip, sevgili olmayı teklif etti. H.S. de, kendisinin evlenme aşamasında olduğunu belirtip, teklifi reddetti. Bu cevabı duyan öfkeli garson, H.S.’ye tekme ve tokatla saldırdı. Aldırdığı darbeler sonucu yere düşen ve başını çarpan genç kız, durumu fark edip müdahale eden çevredekiler tarafından öfkeli gencin elinden kurtuldu.

Uğradığı saldırı sonucu şoke olan ve gözyaşları içinde kalan H.S., çağrılan ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Haberin Devamı

Genç kız sevgili olmayı reddedince sokak ortasında dayak yedi


SALDIRGAN YAKALANDI

Haberin Devamı

Garson Ü.Ç., polis tarafından olaydan kısa bir süre sonra yakalandı. Gözaltına alınan Ü.Ç., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Soruşturma sürüyor.

Genç kız sevgili olmayı reddedince sokak ortasında dayak yedi
Şiddet mağduru kadın, barıştığı eşi tarafından öldürüldü

Kadın düşmanına meydan dayağı



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!