Genç kadından kötü haber! Bakanlık soruşturma başlattı

Güncelleme Tarihi:

Genç kadından kötü haber Bakanlık soruşturma başlattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2018 14:35

İstanbul Esenyur'ta özel bir hastanede yumurtalıklarındaki kistin alınması için girdiği ameliyatta bağırsağının delindiği iddia edilen genç kadın hayatını kaybetti. Sağlık Bakanlığı ilgililer hakkında soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

Bir buçuk yıl önce evlenen ve çocuk sahibi olmak için yumurtalıklarındaki kistin alınması gereken Hafize Osrak, Esenyurt’ta özel bir hastanede ameliyat oldu. Ameliyatın ardından ağrıları artan ve karnı şişen genç kadın yoğun bakıma alındı.

Yapılan incelemelerin ardından kadının yumurtalık kisti için gittiği ameliyat esnasında bağırsağının delindiği ve dışkısının vücuda sızdığı öğrenildi. Yoğun bakımda yaşam savaşı veren genç kadın bugün hayatını kaybetti.

BAKANLIK SORUŞTURMA BAŞLATTI 

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Yumurtalık kisti için girdiği ameliyatta bağırsağı delindi" başlığıyla yer alan haberdeki iddialar üzerine, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünce ilgililere inceleme başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada, söz konusu iddiaların titizlikle incelendiği, sorumlular hakkında gerekli yasal işlemlerin uygulanacağı bildirildi.

BAKMADAN GEÇME!