Genç iletişimcilerin mezuniyet coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Genç iletişimcilerin mezuniyet coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2013 20:02

Aydın Doğan Ticaret (İletişim) Meslek Lisesi’nin 12. dönem kep giyme töreni gerçekleştirildi.

2012-2013 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreninde, 87 öğrenci düzenlenen görkemli bir törenle mezun oldu. Aydın Doğan Ticaret (İletişim) Meslek Lisesi spor salonunda gerçekleşen törene, Bahçelievler Kaymakamı Şevket Cinbir, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Basri Özbay, Aydın Doğan Vakfı Genel Müdürü Candan Fetvacı, Doğan Holding CEO’su Yahya Üzdiyen, çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.

Mezuniyet töreninde bir konuşma yapan Aydın Doğan Vakfı (ADV) Genel Müdürü Candan Fetvacı, mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyerek, "Bundan 15 yıl önce bu okulu kurarken Aydın Doğan Vakfı’nın amacı gençlere en iyi şartlarda eğitim öğrenim olanağı sağlamak, onları dünya standartlarında iyi yetiştirmek idi. Bu anlayış içinde, Doğan grubu ve Doğan ailesinin yakın ilgisi ve desteği ile Aydın Doğan Vakfı, yaptırdığı okullar, kız yurtları, spor salonları ve gençlerin kültür, sanat ve dil eğitimi için yaptığı sayısız katkılar ile amaca yönelik giderlerinin büyük çoğunluğunu eğitim için harcamaktadır. Demokrasimiz iyi eğitimli bireyler ile güçlenecek, çalışkanlığımız birbirimize sevgi ve saygımız ile ülkemizin çağdaş örnek bir ülke olmasını sağlayacağız" diye konuştu.

'YOLUNUZ AÇIK ŞANSINIZ BOL OLSUN'

Aydın Doğan Ticaret (İletişim) Meslek Lisesi’nde eğitim gören öğrencilerin donanımlı bir şekilde mezun olduğunu belirten Candan Fetvacı konuşmasını şöyle sürdürdü: Eğitim bütün hayatınız boyunca devam edecektir ve etmelidir. Dünya korkunç bir hızla bilgi çağında yol alırken başarılı olmak için bundan böyle de kendinizi mutlaka sürekli yenilemeli, eleştirele ve çok yönlü düşünmeyi yaşamınızın bir parçası haline getirmelisiniz. Bugüne kadar, aileleriniz ve öğretmenleriniz sizlere başarıya giden yolda ellerinden gelen her türlü desteği verdi. Biz de Vakıf olarak onlarla birlikte sizin için çalıştık. Ortak amacımız sizlerin bu ülkenin aydın gençleri olarak yetişmeniz oldu. Şimdi artık sorumluluk sizde. Bu güzel gününüzde sizleri kurucumuz ve onursal başkanımız Sayın Aydın Doğan Vakfı ve şahsım adına kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılarınızın devamını diliyorum. Yolunuz açık, şansınız bol olsun.

Aydın Doğan Ticaret (İletişim) Meslek Lisesi’nden mezun olan öğrencilerden Kardelen Erdoğan okul birincisi, Ecem Esen ikincisi, Hilal Satıcı ise okul üçüncüsü olmanın haklı gururunu yaşadı. Aydın Doğan vakfı tarafından okul birincisine laptop, ikinci ve üçüncüsüne tablet bilgisayar, ilk 10’da yer alan öğrencilere saat, okuldan mezun olan tüm öğrencilere ise kalem hediye edildi.

Diploma törenden sonra, okulun bahçesindeki amfi tiyatroda yerlerini alan öğrenciler, Aydın Doğan Vakfı Onursal Başkan Vekili Sema Doğan’ın da aralarına katılmasının ardından hep bir ağızdan mezuniyet andını okuyup keplerini havaya fırlattı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!