Genç İletişimciler yarışıyor

Güncelleme Tarihi:

Genç İletişimciler yarışıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 1997 00:00

Haberin Devamı

Aydın Doğan Vakfı tarafından düzenlenen Genç İletişimciler Yarışması, jüri sonuçlarını bekliyor. Yazılı İletişim dalını Salim Alpaslan, Nevzat Atal, Hikmet Bila, Yalçın Çınar, Mustafa Dağıstanlı, Serdar Devrim, Abbas Güçlü, Eren Güvener, Tufan Türenç, Hasan Yılmaer'in; Televizyon ve Radyo dalını Hakan Çelik, Haluk Şahin, Özay Şendir ve Tuncay Özkan'ın oluşturduğu seçici kurul üyeleri dört kategoride yapılan yarışmanın sonuçlarını kasım ayında belirleyecekler.

96-97 öğretim yılını kapsayan yarışmada, iletişim Fakültelerinde öğrenim gören öğrencilerin, uygulama dersleri için yayınlanan gazete,dergi, radyo ve televizyon yapıtları yer alıyor. Ankara, Anadolu, Ege, Galatasaray, Gazi, İstanbul, Marmara, Selçuk Üniversiteleri İletişim Fakültelerinden 240 öğrencinin katıldığı yarışmada, birinciliğe aday gösterilenlere 100 milyon Türk Lirası ödülü ile plaket verilecek.

Yarışmaya 125 öğrenci Yazılı İletişim dalında, En İyi Haber-Röportaj, En İyi Araştırma-İnceleme, En İyi Fotoğraf, En İyi Sayfa Düzenlemesi konuları; 92 Öğrenci Görsel/Televizyon İletişim dalında, En İyi Haber Programı, En İyi Haber-Röportaj Programı, En İyi Araştırmacı Televizyon Haberciliği temaları; 23 Öğrenci İşitsel/Radyo İletişim dalında En İyi Haber Programı ve Diğer Radyo Programları konuları ile katılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!