Genç doktor, uygulama şeridinin kurbanı oldu

Güncelleme Tarihi:

Genç doktor, uygulama şeridinin kurbanı oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2005 00:00

İzmir’de Dr. Banu Duygu, doğum günü olan dün, işe giderken kazada yaşamını yitirdi. Karşıyaka’da, trafiğin yoğunluğu nedeniyle öteki yöne verilen ‘uygulama şeridi’nde direksiyon hákimiyetini kaybeden genç doktor, karşı yönden gelen bir başka araçla çarpıştı. Diğer araçtaki Astsubay Kökçü’nün sağlık durumu ise iyi.

İSTANBUL’da İş Bankası Genel Müdürlüğü’nde görevli Endüstri Mühendisi Doğan Şengül’le nişanlı olan ve 14 Ocak’ta yaşamını birleştirmeye hazırlanan Özel Ege Nefroloji Diyaliz Merkezi’nde görevli 29 yaşındaki Dr. Banu Duygu, dün sabah nişanlısından doğum günü nedeniyle kutlama mesajı aldı. Daha sonra da işe gitmek üzere geçen ay satın aldığı otomobiliyle yola çıktı.

Karşıyaka’dan İzmir’e doğru sabah saatlerindeki artan trafik yoğunluğu nedeniyle bölünmüş yolun diğer tarafında, iki saatliğine açılan uygulama şeridine giren Dr. Banu Duygu, Anadolu Caddesi, Corners Alışveriş Merkezi önünde belirlenemeyen bir nedenle aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti. Karşı yönden gelen araçların şeridine geçen Dr. Banu Duygu, Çiğli 2’nci Ana Jet Üssü’nde görevli 36 yaşındaki Assubay Faruk Kökçü idaresindeki araçla çarpıştı. Yolun kenarına savrulan otomobilden fırlayan Dr. Banu Duygu, kaza yerinde hayatını kaybetti. Diğer otomobilden
/images/100/0x0/55eb588cf018fbb8f8bb4c28
yaralı olarak çıkartılıp Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Astsubay Faruk Kökçü’nün sağlık durumunun ise iyiye gittiği bildirildi.

Polis kayıtlarına kaza nedeni olarak ‘direksiyon hakimiyetini kaybetme’ ifadesi yazıldı. Ancak Bornova yönüne giden Dr. Banu Duygu’nun, geçiş yasağına rağmen karşıdan araç gelmediğini düşünüp Corners Alışveriş Merkezi önündeki kavşağa giriş yapmaya çalışmış olabileceği de belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!