Gelinliklere büyük ilgi

Güncelleme Tarihi:

Gelinliklere büyük ilgi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2007 13:55

Haberin Devamı

HAMBURG fuarında sergilenen gelinlikler göz kamaştırdı. Hamburg ve Berlin’den fuara katılan gelinlik firmaları 300 den fazla gelinlik, damatlık modelleriyle gençleri hayran bıraktılar. Berlinden fuara katılan Balayı firması da 500’ün üzerinde gelinlik ve 80 değişik model damatlık kıyafetiyle fuara katıldı. Balayı mağazaları sahiplerinden Cem Arslanlı, yaklaşık 5 yıldır Berlin - Hamburg arası gidip geldiklerini yakında Hamburg’da da bir mağaza açacaklarını söyledi. 2007 yılının gelinlik modeli olarak Arslanlı "Yırtmaçlı, kısa etek gelinlik modelleri revaçtadır. Renk olaraksa klasik beyaz yerine krem, şampanya rengi ve diğer renkler tercih ediliyor" dedi.

Balayı reyonunda değişik gelinlikleri prova yapan Japon gelin adayı çok güzel modeller arasından seçim yapmanın zor olduğunu söyledi. Mascha Garcia, Jana Pfeffer ve Ute Meyer ise bu yıl renk ve model olarak daha güzel gelinlikler olduğunu, klasik beyaz gelinlikleri az sayıda kişinin tercih ettiğini söyledi.

GİYDİĞİ GELİNLİĞİ SERGİLEDİ

Haberin Devamı

Fuarda sergilenen gelinliklerin yanı sıra kendi giydiği gelinlikle fuara gelen Franzis Wischoff, hala gelinlik giymenin çok güzel bir duygu olduğunu, evlilik yıllarını hatırladığını söyledi. Marion Hawel Creation sahibi Marion Hawel’de bu yıl şampanya renginin ağırlıkta olduğunu söyledi. Hawel "Beyaz gelinlikler özellikle ketenden yapılıyor. Üç saat içinde de keten terletir ve rahatsız eder, ama ipek ve değişik kumaşlardan yapılan krem ve şampanya renkleri çekici olduğu kadar ter kokusu da yapmaz. Bundan dolayı gelinler beyaz gelinlik yerine diğer modelleri tercih ediyorlar" dedi.

Yaklaşık iki gün süren gelinlik fuarına yoğun bir şekilde Türklerin geldiğini söyleyen Balayı mağazaları sahibi Cem Arslanlı "Bizde yaklaşık 3 bin ayrı model ve renk gelinlik var. Buraya 500 den fazla getirdik. Bizim modeller özellikle Alman ve Türk gelinlere değişik geldi ki müşteri sayımızda büyük artış oldu ve memnun kaldık" dedi.

GELİNLİKLERE HAYRAN OLDULAR Hamburg fuarında sergilenen gelinlik ve damatlıklar gençleri büyüledi. Özellikle krem ve şampanya rengi gelinlikleri tercih eden adaylar, klasik beyaz gelinliklerin tarihe karıştığını söylediler. 

Haberin Devamı

MODELLER SÜPER Fuarda gelinlikleri prova yapan (s.sağa) Masche Garcia, Jana Pfeffer ve Ute Meyer, bu yıl gelinliklerin değişik ve güzel renklerden oluştuğunu söylediler. (tek olan resimde ve siyah saçlı) Jana Pfefer ise gelinlikle yürüyerek hem rahatlığına hem modelin güzelliğene hayran kaldığını söyledi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!