"Gelinim olmasını çok isterdim"

Güncelleme Tarihi:

Gelinim olmasını çok isterdim
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 07, 2009 01:00

Şarkıcı Doğuş katıldığı "Aramızda Kalmasın" programında yaşadığı aşkları, devam eden evliliği ve bu evliliğin eninde sonunda sona ereceğine kadar birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

DOÄžUÅž BÖYLE EVLENMÄ°ÅžTİ Â

Hayatından mutsuz olduğunu söyleyen Doğuş, devam eden evliliğinin eninde sonunda sona ereceğini söyledi. Bu evliliğin, eşinin kendisine olan bağlılığı sebebiyle devam ettiğini söyleyen Doğuş, kayınpederinin bile kızına söz geçiremediğini açıkladı. Mutsuz şarkıcı, "Eşim beni çok seviyor. Ve onu, nikah taşımak mutlu ediyor. Bu evlilik şu veya bu şekilde bitecek.  Kayınpederim her zaman yanımda. Mutsuz olduğumu da herkes biliyor." dedi.

Programda geçmişte yaşadığı aşkları da anlatan şarkıcı, Ebru Gündeş ile arkadaşlığını anlattı. Soru soruldukça ellerinin terlediğini söyleyen Doğuş, Ebru Gündeş'in askerdeyken kendisini ziyaret ettiğini söyledi. Programa telefon bağlantısı ile katılan Doğuş'un babaannesi Vasfiye hanım, bu arkadaşlık hakkında açıklama yaptı; "Ebru Gündeş ile Doğuş o yıllarda görüşüyorlardı. Hatta o yıllarda Ebru Gündeş bizi ziyarete de geldi. Gelinim olmasını çok isterdim." dedi.

Haberin Devamı

Bu arkadaÅŸlığın geçmiÅŸte kaldığını ve devam etmediÄŸini söyleyen DoÄŸuÅŸ, "Gülüm" ÅŸarkısını Ebru GündeÅŸ için yaptığını söyledi.Â

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!