Gel de Çık İşin İçinden!

Güncelleme Tarihi:

Gel de Çık İşin İçinden
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2001 11:18

İktidar partisinden bir milletvekili ile muhalefet partisinden bir sekreterin kaçamağı... Beklenmedik bir anda otaya çıkan bir ceset. Ortalığı düzelteyim derken karıştıran özel kalem müdürü... Kadrosunda Arzu Yanardağ, Şebnem Dönmez ve Ateşböceği Ercan'ın da bulunduğu Gel de Çık İşin İçinden 22 Kasım'da seyirciyle buluşuyor.

Haberin Devamı

İngiliz yazar Ray Cooney'in bir siyasi taşlama niteliğindeki komedisi Gel de Çık İşin İçinden, Özel Tiyatro Oyuncuları tarafından sahnelenmeye başlıyor.

Haldun Dormen ve Kemal Uzun'un dilimize çevirdiği oyunun yönetmeni Çetin Akcan. Dekorlar Nilgün Gürkan'a kostümler de Tülay Doğan'a ait.

Gel de Çık İşin İçinden'de  Çetin Akcan, Ercüment Doğan, Arzu Yanardağ, Şebnem Dönmez, Ateşböceği Yalçın Otağ, Osman Gidişoğlu, Kayra Şenocak, Azra Balkan, Nedret Özbek ve Parkan Özturan'dan oluşan bir tadro rol alıyor.

Oyun, iktidar partisinden bir bakan ile muhalefet partisinden bir sekreterin kaçamak yapmak istemesiyle başlıyor. Otelde buluşan ikili, ortaya çıkan bir cesetle şaşkına döner. Bakan her işini yaptırdığı özel kalem müdürünü bu işi de temizlemesi için çağırır. Fakat kalem müdürü işi temizlemek şöyle dursun, evli olan bakan ve sekreterin eşlerini de işin içine karıştırır. Bundan sonra olaylar traji komik bir biçimde gelişir.

Haberin Devamı

Gel de Çık İşin İçinden 22 Kasım'dan itibaren Bahçelievler Belediyesi Kültür Merkezi'nde perde açacak. Oyun perşembe, cuma ve cumartesi saat 21:00'de, Pazar günleri de saat 19:00'da perde çaçacak.

Bahçelievler Belediyesi Kültür Merzezi
Tel: 0 212 441 36 81/82

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!