Gecenin içinden

Güncelleme Tarihi:

Gecenin içinden
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2000 00:00

Haberin Devamı

TEŞEKKÜR

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Antalya Şubesi çalışmalarına katkıda bulunanlara teşekkür etti

TÜRK Üniversiteli Kadınlar Derneği Antalya Şubesi, kuruluşunun 12'inci yılını kutladı. Dedeman Otel'de düzenlenen gecede, derneğin faaliyetleri, sinevizyon gösterisi ile anlatıldı.

Kokteyl ile başlayan gecede, aralarında TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Metin Şahin, Vali Ertuğrul Dokuzoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kumbul ve eski başkan Hasan Subaşı'nın da bulunduğu çok sayıda kişi plaket aldı.

MERKEZİ CENEVRE'DE

Dernekteki başkanlık dönemi biten Binnaz Altunok, merkezi Cenevre'de olan ve 67 ülkede varolan derneklerin gerekliliği hakkında bir konuşma yaptı.

Okuma yazma bilmeyen kadın ve çocuklara eğitim vermenin ilk hedefleri olduğunu belirten Altunok, ‘‘Kadınlarımızın ve çocuklarımızın insan olma hak ve sorumluluğunu bilinçlendirmeye çalıştık’’ dedi. Davetliler, törenden sonra geceye yemekle devam etti.

BAŞKANIN SON GECESİ

Dernek gecesine kadar başkanlığı başarıyla yürüten Binnaz Altunok, görev süresi bitince, yeni başkana başarılar dileyerek koltuğu bıraktı.

PLAKETİ VALİ VERDİ

İlk teşekkür plaketi,Vali Ertuğrul Dokuzoğlu tarafından DSP Milletvekili Metin Şahin'e verildi. Şahin, plaketini aldıktan sonra, bir konuşma yaptı.

PROTOKOL DA KATILDI

Geceye katılanlar arasında, Muratpaşa Belediyesi Başkanı Süleyman Evcilmen ve eşi Dilek Evcilmen, Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kumbul'un imam nikahlı eşi Ayşe Toprak ile Başvascı Veli Çiftçi'nin eşi Nilay Çiftçi de vardı. Dernek üyeleri hanımlar da, gecede, şık giysileri ile büyük ilgi ve beğeni topladı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!