Geçen hafta bunlar konuşuldu

Güncelleme Tarihi:

Geçen hafta bunlar konuşuldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2007 00:00

Gerçeğe dönüşen rol aşkları... Barda üstsüz DJ izdihamı. İşte haftanın en çok konuşulan olayları.

Haberin Devamı

TÜRKİYE'DEN...

İSTANBUL'DAN ÜSTSÜZ DJ GEÇTİ

Niki Bellucci fotoğrafları için tıklayın


Daha önce Mersin'i 'sallayan' üstsüz DJ Niki Bellucci,  İstanbul Beyoğlu'ndaki She Va'da sahneye çıktı.

2003'ten beri DJ'lik yapan ve müzik yaptığı gece kulüplerinde üstsüz pikabın başına geçmesiyle tanınan Bellucci, bu kuralını She Va'da da bozmadı. Mekan, Niki'nin erkek hayranlarıyla doluydu. DJ kabinine ilk olarak siyah ince askılı bir body ile çıkan Niki, ilerleyen saatlerde kendini müziğinde ritmine kaptırarak soyundu. Ünlü Dj'in üstsüz performansı ile coşan müzikseverler, cep telefonlarıyla Niki Bellucci'yi görüntülemek için yarıştı.

Bellucci'nin 19 ylaşındayken altı ay boyunca porno filmlerde oynadığı hatta ödül bile kazandığı ortaya çıktı.

KARADAĞLI İLE UĞUR'UN 'PAÇACI KAÇAMAĞI'

Geçen hafta bunlar konuşuldu

Haberin Devamı

Geçen haftanın ilk günlerine, yakışıklı aktör Tamer Karadağlı ile Hayatım Sana Feda adlı dizide birlikte rol aldığı Deniz Uğur Sunat'ın 'paçacı kaçamağı' damgasını vurdu.
 
Daha önce de ikilinin aşk yaşadığı iddia edilmiş, Karadağlı ve Uğur ise "Bu iddialara gülüp geçiyoruz" diye cevap vermişti.

Karadağlı ve Uğur'un 2 Şubat gecesi 03.00'te Bostancı'daki bir paçacıda baş başa yemek yediği, dedikoduların da bu yemekten sonra alevlendiği iddia edildi.
 

TÜRKİYE ANNA İÇİN ARTIK HAYAL

Geçen hafta bunlar konuşuldu


Fotoğraflarla Anna Babkova

Son Osmanlı- Yandım Ali filminde Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte oynadığı sevişme sahneleriyle gündeme gelen Ukraynalı manken Anna Babkova için Türkiye artık hayal.


Türkiye’ye çalışma izni olmaksızın gelen Babkova’nın cezalı olarak sınırdışı edilmesinden ardından yapılan incelemede, sınırdışı edilmesine engel olmak için Türkiye’deyken “Anna yerine Ganna olarak resmi başvuru yaptığı” anlaşıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü, suçun karşılığı olarak, Babkova’nın süresiz olarak ülkeye girişine yasak koyacak.

Haberin Devamı

YUVAMI KİMSE YIKAMAZ

Fotoğraflarla Zeynep Tokuş

Zeynep Tokuş evlilikti, çocuktu derken televizyon ve sinemaya 5 yıldır ara vermişti. Ne olduysa "Buzda Dans"a katılmasıyla oldu. Tartışmalar ve dedikodularla şov dünyasında başka bir kadın olarak yeniden doğdu! "Bu yarışmayla sınırlarımı keşfettim, artık çok farklı işler yapacağım" diyen 30 yaşındaki Tokuş, son 4 ayda yaşadıklarını anlattı.

SALKIM ALDATILDI MI

Fotoğraflarla Yeşim Salkım

Şafak Karaman'ın Radyo Tatlıses'teki programına konuk olan Yeşim Salkım evliliğinin aldatılıdğı için bittiği imasında bulundu. İŞTE O KONUŞMA

VANESSA YİNE TÜRKİYE'YE GELİYOR

Geçen hafta bunlar konuşuldu


Fotoğraflarla Vanessa Hessler

Haberin Devamı

Geçen yıl hurriyet.comb.tr okurları tarafından Hürriyet gazetesinin arka sayfasında fotoğrafı yayınlanan güzeller arasından yılın güzeli seçilen manken Vanessa Hessler bir kez daha Kom mayoları için kamera karşısına geçti. Çekimler Maldiv adalarında gerçekleştirildi. Hessler 25 Mart'ta bir kez daha İstanbul'a geliyor.

ROL AŞKI GERÇEK OLDU

Geçen hafta bunlar konuşuldu


Fotoğraflarla Selma Ergeç

İşte aşk yaratan sahneler

Ahmet Ümit'in aynı adlı romanından uyarlanan Sis ve Gece adlı filmdeki aşk hikayesi gerçek oldu.

Filmde Uğur Polat'ın canlandırdığı Sedat karakterinin, hiç durmadan aradığı sevgilisini oynayan Selma Ergeç'in rol arkadaşına aşık olup eşini terk ettiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Filmin yapımcıları çekimler sırasında yaşanan bu olayın reklam malzemesi olarak kullanılmasını önlemek için uzun süre söylentileri yalanladılar. Ancak gerçeği kültü- sanat dünyasının perde arkasını takip eden Kültürazzi ortaya çıkardı.

 FERHAT GÖÇER KAYAHAN'I DA TARKAN'I DA KIZDIRDI
 
"Yolun Açık Olsun" isimli ikinci albümüyle listelere hızlı bir giriş yapan Ferhat Göçer, yeni albüm çıkardığı dönemlerde eşi ve kızıyla fotoğraf çektirip röportaj veren Kayahan'a yüklendi: "Ben evliyim ama eşimle tek kare fotoğrafım yok. Ama Kayahan modeli var mesela. Kayahan albüm çıkardığı zaman hep bunu yapıyor. Neden albüm zamanı televizyona çıkıp da çocuğuyla şarkı sölüyor? Bana samimi gelmiyor..."

Haberin Devamı

Göçer'in Tarkan hakkında söylediği "Sevgilisi Bilge'ye öpüşünce büyüsünü yitirdi" sözleri de Megastar'ı çileden çıkardı.

Sezen Aksu'yla beraber Türkçe albümü için bir aydır New York'ta bulunan Tarkan, ayağının tozuyla yokluğunda çıkan haberlere yanıt verdi. Tarkan, "Onu daha delikanlı olduğunu sanırdık ama öyle değilmiş demek ki" dedi.
 
AVŞAR KIZI SELÜLİTLERİYLE GÜNDEMDEYDİ

Amerikan Hastanesi&Hülya Avşar Veteran Tenis Turnuvası"nda korta çıkan Hülya Avşar mini eteğinin altından iyice belirgin hale gelen selülitleri geçen haftanın en çok konuşulan konularından biriydi.
Aldığı eleştiriler üzerine bir daha korta mini etekle çıkmayacağını söyleyen Avşar'ın sol elinin yüzük parmağındaki alyans da dikkat çekti. Gazetecilerin sorularını "Henüz evlenmedim, evlenirsem haberiniz olur" diye yanıtlayan Avşar, "sanatçı olmasaydım Kültür ya da Spor bakanı olmak isterdim" diye konuştu.

PRENSES ANKARA'DA STAJ YAPTI

Geçen hafta bunlar konuşuldu

Fotoğraflarla 'Stajyer' Prenses Victoria

Kraliçeliğe hazırlanan İsveç Veliaht Prensesi Victoria, 26 Mart-5 Nisan tarihlerinde diplomasi stajı yapacak. Ürdün ve Mısır'ı da kapsayan stajın ilk durağı Türkiye oldu.

Türkiye'ye ilk kez 2005 yılında gelen ardından geçen yıl da Türkiye'ye resmi bir ziyarette bulunan Veliaht Prenses, Dışişleri Bakanlığı'ndan yetkililerle birlikte dün sabah 08.00'de özel bir uçakla İstanbul'a geldi, ardından Ankara'ya geçti.

İsveç'te yayımlanan The Local isimli gazetede yer alan habere göre Prenses Türkiye'nin ardından Orta Doğu ülkelerine de giderek staj yapacak.

RTÜK GÖĞÜS KAZASINA SAVUNMA İSTEDİ

İşte yarışmacının göğsünün açıldığı an

 
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), sunuculuğunu Mehmet Ali Erbil'in yaptığı “Aşk Olsun” programında bir yarışmacının göğsünün açılması ve müstehcen konuşmalar yapılması nedeniyle Show TV'den savunma istedi.
 
BU NE ÖPÜCÜK DENİZ

Geçen hafta bunlar konuşuldu


Şaşırtan fotoğraflar

Filmin en çok konuşulan sahnesi

Deniz Akkaya, Tamer Karadağlı, Michael Madsen ve Bai Ling'in başrolleri paylaştığı, çekimleri Teksas'ta tamamlanan filmin kutlama yemeğinde sıcak anların yaşandığı ortaya çıktı. Akkaya'nın eski bir Playboy güzeli olan Çinli Bai Ling ile dudak dudağa pozları ise şaşkınlık yarattı. Hollywood yapımı birçok filmde rol alan, yıllar önce Playboy dergisine verdiği pozlarla ün yapan Bai Ling, çekimler sırasında tanıştığı Deniz Akkaya ile kısa sürede samimiyeti ilerletti.

HAFTANIN EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI

* Beyonce ve Shakira birlikte söylüyor:

Geçen hafta bunlar konuşuldu
Müzik dünyasının iki dev ismi Beyonce ve Shakira, Beyonce'un bazı eklemelerle yeniden yayınlanan B'Day albümü için bir araya geldi ve Beautiful Liar adlı şarkıyı seslendirdi. Videoyu izlemek için tıklayın.

 En seksi klip: Alex Gaudino'nun Destination Calabria adlı şarkısı için çekilen klip yılın en seksi video klibi seçildi. Klipte bir bando takımının üyelerini canlandıran çok sayıda güzel genç kız rol alıyor. Klibi izlemek için tıklayın.
 
 Kate Moss'un üstsüz dansı:
Ünlü manken Kate Moss'un bir stüdyodaki fotoğraf çekiminin ardından yaptığı üstsüz dans gösterisi internetin en popüler kliplerinden biri haline geldi.
Kate Moss'un üstsüz dansını izlemek için tıklayın.

DÜNYADAN...

PARİS'İN İLK ERKEĞİ BENİM

Geçen hafta bunlar konuşuldu

Fotoğraflarla Paris Hilton

ABD’li ünlü yapımcı Aaron Spelling’in aktör oğlu Randy Spelling, Hilton otellerinin varisi Paris Hilton’un ilk aşkının kendisi olduğunu söyledi. 26 yaşındaki ABD’li oyuncu Spelling, "Paris, bekaretini bana verdi" dedi.

Randy Spelling, Paris’in ilk cinsel ilişki yaşadığı kişinin kendisi olduğunu ve Paris 15 yaşındayken bir otelde birlikte olduklarını söyledi.

PARİS'İN LİMUZİN'İNİ BİR TÜRK KULLANIYOR
 
ABD'nin Los Angeles kentinde alkollü araç kullanmaktan 7 Eylül'de tutuklanan Paris Hilton'un imdadına bir Türk yetişti. Beverly Hills Rent a Car adlı oto kiralama şirketinin operasyon müdürü İlker Şanlı, o tarihten bu yana Paris Hilton'un şoförlüğünü yapıyor.

MACAR HÜKÜMETİNE TANGALI SÖZCÜ

Geçen hafta bunlar konuşuldu


Fotoğraflarla tangalı sözcü

Macaristan'da geçen yıl yaptığı bir konuşmada "Ekonomide hiç bir başarı elde edemedik ama halka da politikalarımızı büyük bir başarıymış gibi yutturduk" diyerek olay yaratan Başbakan Ferenc Gyurcsany imajını düzeltmek için ilginç bir yola başvurdu.

Ülkenin önde gelen iç çamaşırı mankenlerindern Zsuzsa Demcsak'a hükümet sözcüsü olması için teklif götürüldü. Bu teklifi hiç düşünmeden kabul eden seksi manken bir anda Macaristan'da günün konusu haline geldi.

BRANGELİNA DOMİNİK'TE EVLENİYOR

Geçen hafta bunlar konuşuldu


Fotoğraflarla Angelina Jolie

İki yıldır birlikte olan Angelina Jolie ve Brad Pitt’in Dominik Cumhuriyeti’nde yapılacak düğün töreniyle dünya evine gireceği iddia edildi.

Daha önce tatil için geldikleri Karayipler’deki bu ülkeyi çok beğendikleri belirtilen çiftin "Düğün için en uygun yer" dediği bildirildi. Çiftin sade bir düğün töreni yapacakları öne sürüldü. Brad Pitt ise, evlenme kararı almalarında hayranlarının yaptığı baskının etkisi olduğunu belirtti

NİCOLE HAMİLE Mİ

Fotoğraflarla Nicole Kidman

Geçen haziran ayında şarkıcı Keith Urban ile evlenen Oscarlı oyuncu Nicole Kidman’ın hamile olduğu iddia edildi. Çiftin yakın bir arkadaşının yaptığı açıklamaya göre 40 yaşındaki yıldız, uzun süre hormon tedavisi gördü ve şimdi çocuk bekliyor.

HİÇ KİBAR DEĞİLSİN MEL!

Geçen hafta bunlar konuşuldu

Ünlü oyuncu ve yönetmen Mel Gibson, Maya dilinde çektiği filmi "Apocalypto" üzerine katıldığı bir panelde, kendisini eleştiren akademisyen bir kadına "S... git" dedi.

Filminde Mayalara karşı ırkçı bir yaklaşım getirdiğini söyleyen Maya uzmanı Alicia Estrada'ya çok kızan Gibson, öfkesine hakim olamadı. Gibson, kadın akademisyene küfürlü çıkışmasının ardından "Beğenmiyorsanız siz kendi filminizi çekin" diye bağırdı.

SARAYDA GÖBEK DANSI

Geçen hafta bunlar konuşuldu

Prensesler böyle göbek attı

Avrupa'nın en güzel prensesi Charlotte

Monaco Prensliği'nin geleneksel Gül Balosu'nun bu yılki teması Çigan müziği olunca 25 bin gülle süslenen salon roman ezgileriyle coştu.

Aralarında Prenses Caroline'in 20 yaşındaki güzel kızı Charlotte Casiraghi ile iki oğulları, Prenses Stephanie, Prens Albert, Prenses Caroline'in de bulunduğu  Avrupalı kraliyet mensupları bin euro vererek katıldıkları gecede kurtlarını roman havası eşliğinde döktü..

ANNA NİCOLE NEDEN ÖLDÜ

Geçen hafta bunlar konuşuldu


Fotoğraflarla Anna Nicole Smith

Playboy güzeli Anna Nicole Smith'in ölümünün üzerindeki sis perdesi aralandı.

ABD'nin Florida eyaleti yetkilileri, eski Playboy güzeli Anna Nicole Smith'in geçen ay ani ölümüne "kazara aşırı ilaç kullanımının" neden olduğunu açıkladı.

SELMA HAMİLE EVLENİYOR

Geçen hafta bunlar konuşuldu


Fotoğraflarla Salma Hayek

İşte Hamile Salma

Salma Hayek cephesinden çifte haber var... 40 yaşındaki ünlü oyuncu, hamile olduğunu ve Fransa'nın tanınmış iş adamlarından François Henri Pinault ile bu yaz evleneceğini açıkladı.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!