Gece saatlerinde hareketli dakikalar!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2019 23:10

İstanbul’un Fatih ilçesinde bulunan bir otelde yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alınarak söndürülürken, otelde konaklayan 20 kişi dumandan etkilendi. Bir görgü tanığı "Yabancı uyruklu bir şahıs, birden bağırmaya başladı. Sonra 'yangın var, yangın var' diye bağırdı. Ardından çatıdan dumanlar çıkmaya başladı." dedi.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, Fatih İskender Paşa Mahallesi Şekerci Sokakta bulunan 7 katlı otelin 6'ncı katındaki bir odada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Gece saatlerinde hareketli dakikalar

Kısa sürede otelin aynı katı yoğun dumanla kaplandı. Bu sırada otelde bulunan ve dumandan etkilenen 20 kişi tahliye edildi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Ekipler daha sonra katta duman tahliyesi yaptı.

Gece saatlerinde hareketli dakikalar

Haberin Devamı

Gördü tanığı Murat Bozan, "Yabancı uyruklu bir şahıs, birden bağırmaya başladı. Sonra 'yangın var, yangın var' diye bağırdı. Ardından çatıdan dumanlar çıkmaya başladı. Alevler çıkmadı. Yangının çıkış sebebini elektrik kontağından olduğu söyleniliyor. Biz de kurtarmak için çabaladık. Suratı is içinde olanlar vardı" dedi.

Gece saatlerinde hareketli dakikalar

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!