Gaziosmanpaşa'da kriz masası kuruldu

Güncelleme Tarihi:

Gaziosmanpaşada kriz masası kuruldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2006 16:54

Karantina tedbirlerinin uygulanmasına karar verilen kontrol bölgelerinden olan Gaziosmanpaşa'da, kriz masası oluşturuldu.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, İstanbul Valiliği'nde bugün gerçekleştirilen toplantının ardından, Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol'un koordinasyonunda kriz masası kurulduğu kaydedildi.
Başkanlığını Belediye Başkan Yardımcısı Soner Ekinci'nin yürüttüğü masanın; ilçe zabıta, temizlik işleri, veterinerlik ve Sağlık Müdürlüğü ekiplerince oluşturulduğu belirtildi.

İstanbul Hayvan Sağlığı Zabıta Komisyonu kararınca, Gaziosmanpaşa İlçesi'nde 3 kilometre çapında, TEM'in kuzeyindeki 13 mahalleyi kapsayan alanın karantina altına alındığı hatırlatılan açıklamada, bu bölgede İlçe Tarım Müdürlüğü ile ortaklaşa bir çalışma yürütülmeye başlandığı ifade edildi. Buna göre, özel hijyen şartlarına sahip yaklaşık 30 araç ile başlarında doktor bulunan 50 kişilik ekip tarafından toplanacak kanatlı hayvanların imha noktalarında işlem gördükten sonra, daha önceden hazırlanmış özel itlaf çukurlarına gömüleceği bildirildi.
Açıklamada, vatandaşların şüpheli vakalar için “545 45 00/1460” numaralı telefonu 24 saat boyunca arayabilecekleri ifade edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!