Gazinocular Kralı Ajda'yı kızdıracak

Güncelleme Tarihi:

Gazinocular Kralı Ajdayı kızdıracak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2002 01:52

Maksim'in patronu Fahrettin Aslan, Ajda Pekkan'ın gerçek yaşını söylemediğini iddia etti: 1966'da Maksim'de sahneye çıktığında 10 yaşında mıydı?

Maksim Gazinoları'nın sahibi Fahrettin Aslan, Ajda Pekkan'ı kızdıracak açıklamalar yaptı. Gazinocular Kralı, ‘‘52 yaşında olduğunu iddia eden Süper Star'ın daha yaşlı olduğunu’’ belirtti. Oysa Pekkan'ın internet sitesinde yaşı 56 olarak görülüyor.

SÜPER Star Ajda Pekkan, Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın başlattığı yaş polemiğine oldukça kızacağa benziyor. Fahrettin Aslan, bir gazeteye verdiği röportajı sırasında, Ajda Pekkan'ın 52 yaşında olmadığını söyledi ve ‘‘1966'da Ajda, Maksim sahnelerindeydi. Şimdi ‘52 yaşındayım' diyor. Artık siz hesaplayın kaç yaşında olduğunu. Ajda, Maksim'e 10 yaşında mı çıktı’’ dedi.

Ancak olduğu estetik ameliyatlar sayesinde çok genç görünen Ajda Pekkan, yaş polemiğine girmiyor ve yaşını saklamadığını belirtiyor. Ajda Pekkan’ın kendi internet sitesinde ise doğum tarihi olarak 12 Şubat 1946 görünüyor. Ünlü sanatçı, internet sitesinde bu tarihte doğduğunu belirterek 56 yaşında olduğunu gizlemiyor. Pekkan'ın internet sitesinde ayrıca ilk sahneye çıktığı tarih olarak 1962 gösteriliyor. Pekkan, 1962 yılında İlham Gencer Orkestrası'yla birlikte Çatı Bar'da sahneye çıkmış.

Hürriyet Gazetesi'nin arşivlerinde de Ajda Pekkan, 1970'li yıllarda kendi doldurduğu bir formda, doğum tarihi olarak 12 Şubat 1946 gününü belirtmiş. Bu durumda, Süper Star'ın yaşı, Maksim'de sahneye çıktığı 1966 yılında Fahrettin Aslan'ın öne sürdüğü gibi 10 değil, 20 oluyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!