Gaziantep'te silahlı çatışma: 1 ölü

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepte silahlı çatışma: 1 ölü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2009 14:37

Gaziantep'te dün gece geç saatlerde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Düztepe Mahallesi Çamlık Parkı'nda, aralarında daha önceden husumet olduğu iddia edilen Mehmet Ali C. ile Mustafa A'nın da aralarında bulunduğu iki grup arasında dün gece geç saatlerde silahlı çatışma çıktı.

Olayda ağır yaralanan Mustafa Balta kaldırıldığı Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti, yaralanan Mustafa Alagöz ise Özel Sani Konukoğlu Tıp Merkezinde tedavi altına alındı.

Cinayetle sonuçlanan olayın zanlılarının belirlenip yakalanması için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kentin değişik semtlerinde zanlıların saklanabileceği çok sayıda adrese operasyon düzenledi.

Mehmet Ali C, Onur A, Mustafa A. ve Abdullah Ö. gözaltına alındı. Aramalar sırasında 1 kilogram esrar, ruhsatsız pompalı av tüfeği ve salama diye tabir edilen döner bıçağı bulundu, bu malzemelerle ilgili Cevdet K. ve Atilla B. gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğünde sorgulanan zanlıların, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!