Gaziantep'te bir polis memuru tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepte bir polis memuru tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2006 17:11

Gaziantep'te, hırsızlık suçundan sabıkalı olduğu belirtilen Mustafa Sevindi'nin sokakta tabancayla öldürülmesi olayıyla ilgili bir polis memuru tutuklandı.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, hırsızlık suçundan 9 sabıkası bulunan Sevindi'nin cesedinin bulunması üzerine yürütülen soruşturma çerçevesinde, Sevindi'ye ateş ettiği iddiasıyla yakalanan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi'nde görevli polis memuru Hacı Ç, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Bu arada, Mustafa Sevindi'nin ölü bulunması sonrasında, Sevindi'nin arkadaşı olduğu belirlenen ve çıkarıldığı nöbetçi mahkemede, arkadaşına arkadan ateş eden kişinin polis memuru Hacı Ç. olduğunu iddia eden Ömer S. (23) de hırsızlık suçundan tutuklandı. Ömer S'nin daha önceden çok sayıda hırsızlık olayına adı karıştığı ve sabıkalı olduğu öğrenildi.

Polis memuru Hacı Ç'nin, Mustafa Sevindi'yi, oğlu Gültekin Ç'ye ait İstasyon Caddesi üzerinde bulunan büfeye gelip, kepengi kırarak hırsızlık yaparken görmesi üzerine kovalayıp, daha sonra da ateş ettiği iddia ediliyor.

Haberin Devamı

Tutuklanan polis memuru Hacı Ç'nin suçlamaları reddettiği, cinayet saatinde evinde olduğunu iddia ettiği belirtildi.
Seferpaşa Mahallesi Kahveci Sokak'ta 12 Ocak tarihinde ölü bulunan Mustafa Sevindi'nin, başında ve göğsünde 7 kurşun yarası tespit edilmişti. Sevindi'nin ölü bulunduğu sokakta, Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan inceleme sonucunda 4 boş kovan bulunmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!