Gazetecilerden Sıla konserine protesto

Güncelleme Tarihi:

Gazetecilerden Sıla konserine protesto
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2009 12:06

İZMİR'in Aliağa İlçesi'nde düzenlenen 20'nci Emek ve Barış Şenlikleri kapsamında sahneye çıkan Türk Pop Müziği'nin sevilen isimlerin Sıla, konseri izleyenleri coştururken, gazetecilerle tartıştı. Sıla'nın çekim için kendilerine tanınan sürenin yeterli olmadığını belirten gazetecilere “yapacağım birşey yok” demesi üzerine, bazı gazeteciler konseri terk etti.

Şenlikler kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda hayranlarının karşısına çıkan Sıla sahnede en sevilen parçalarını seslendirdi. ‘Sevişmeden Uyumalım’ adlı parçasıyla hayranlarına ‘Merhaba' diyen şarkıcı, ‘Bundan Sonra', ‘Dön Demeyi Unuttum', ‘Kenar Süsü' ve ‘Ne Desem İnanırsın” gibi albümünün sevilen şarkılarını Aliağalılar için söyledi. Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği konserde, sanatçı sahne performansıyla da göz doldurdu. Sıla, 1.5 saat süren konseri ardından hayranlarına, yoğun istek üzerine ikinci kez söylediği ‘Sevişmeden Uyumayalım’ şarkısıyla veda etti. Aliağa'da konser vermekten büyük mutluluk duyduğunu anlatan Sıla, ilk fırsatta tekrar Aliağalılar'la bir araya gelmek istediğini söyledi.

Konseri rahat görüntüleyemediğini savunan bazı basın mensupları, Sıla'yı protesto etti. Şarkıcıya çekim yapmak için verilen sürenin yeterli olmadığını söyleyen gazeteciler, Sıla'nın “Bu konuda yapabileceğim bir şey yok. 3 dakikada çekiminizi yapın” yanıtı üzerine karşısında konseri terk etti.       

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!