Gazeteci Orhan Kaynar toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Gazeteci Orhan Kaynar toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2001 00:00


Tedavi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'nde dün akşam yaşamını yitiren, Hürriyet Gazetesi Karadeniz Bölge Temsilcisi gazeteci-yazar Orhan Kaynar için Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC) önünde tören düzenlendi.

Basın Konseyi Başkanı ve Hürriyet Gazetesi Başyazarı Oktay Ekşi, törende, Orhan Kaynar'ın, mesleğine sevgisi, okuruna saygısı, eline aldığı her işi en güzel yapma becerisiyle herkeste büyük bir saygı uyandırdığını belirterek, ''Orhan Kaynar, çok iyi bir Karadenizli, eşsiz bir aile babası, dostları için canını vermeye hazır bir bonkör dosttu. Kaynar, Atatürk ilkelerinin eşsiz savunucularından biriydi'' dedi.

TGC Başkanı Osman Çavuşoğlu da, Orhan Kaynar'ın ölümü nedeniyle Trabzon basınının yasta olduğunu belirterek, ''Örnek ve yeri doldurulamaz bir gazeteciyi kaybettik'' dedi.

Törene, Doğan Haber Ajansı Genel Müdürü Uğur Cebeci, Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Sedat Ergin, Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü Esat Yılmaer, Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Necil Ülgen, TSYD Genel Başkan Yardımcısı Güray Soysal, Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş ve çok sayıda gazeteci katıldı.

Orhan Kaynar'ın cenazesi daha sonra İskenderpaşa Camii'nde kılınan namazdan sonra Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Trabzon'da, 1948 yılında doğan Orhan Kaynar, evli ve 2 çocuk babasıydı. (Trabzon/aa)









Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!