GAZETE Ä°LANIYLA MAHKEMEYE ÇAÄžIRDI

Güncelleme Tarihi:

GAZETE İLANIYLA MAHKEMEYE ÇAĞIRDI
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 17, 2012 10:36

Geçen yıl diyet ve sporla 12 kilo veren ünlü sunucu Saba Tümer, altın çilekle zayıfladığını iddia ederek reklamlarında kendi fotoğrafını kullanan Yasemin Ülgen’e 100 bin liralık dava açtı.

Haberin Devamı

Tümer, avukatı Altın Mimir aracılığıyla fotoğrafını izinsiz kullanan firmanın sorumlusu Ülgen hakkında haksız reklam yaptığı ve kişilik haklarını ihlal ettiği gerekçesiyle İstanbul 1. Fikri ve Sinai Haklar Mahkemesi'ne 100 bin TL'lik tazminat davası açtı.

Ancak davalı Yasemin Ülgen'in adresi tespit edilemediği için mahkemenin tebligatı kendisine ulaştırılamadı ve bu nedenle de 6 ay önce açılan davadan bir sonuç çıkmadı.

Bunun üzerine mahkeme gazeteye ilan vererek Ülgen'e yeni duruşma tarihinin 11 Ekim saat 10.00'da görüleceğini bildirdi. Mahkeme verdiği ilanda eğer Ülgen ya da vekili belirtilen tarihteki yeni duruşmaya gelmezse yargılamaya kendisinin yokluğunda devam edileceği ve ona göre karar verileceği belirtildi.

Davanın peÅŸini bırakmayacağını belirten Saba Tümer ise Ajda Pekkan'ın da aynı konu yüzünden mahkemeye baÅŸvurduÄŸunu söyledi. (Milliyet)           Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!