Gaz maskesini taktı bizzat yönetti

Güncelleme Tarihi:

Gaz maskesini taktı bizzat yönetti
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 12, 2013 09:38

Eskişehir'de 2 Haziran'da "Gezi Parkı" protestoları sonrası henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce darbedilen ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ın ölümünün ardından dün Hatay'da gösteri yapan ve polise taşlı saldırıda bulunan gruba müdahale edildi. Olaylarda 1 asker, 2 polis ve 1 gösterici olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Dün akşam saatlerinde Armutlu Mahallesi girişinde polisin müdahalesinin ardından ara sokaklara kaçan göstericiler, Gündüz Caddesi'nde tekrar toplandı. Göstericiler polise taş, bilye ve havai fişek attı.

Armutlu Mahallesi girişinde polisin müdahalesinin ardından ara sokaklara kaçan göstericiler, Gündüz Caddesi'nde tekrar toplandı. Göstericiler, polise taş, havai fişek ve sapanla bilye attı.
    Â
Ateş yakıp barikatlar oluşturan gruba polis biber gazı ve TOMA'yla müdahale etti. Olayda 2'si polis memuru, 1'i asker ve 1'i gösterici olmak üzere 4 kişi yaralandı.
    Â
Göstericilerin, UÄŸur Mumcu Meydanı'nda bulunan 2 MOBESE kamerasına zarar verdiÄŸi öğrenildi. Â
 
"MÜDAHALEYİ EMNİYET MÜDÜRÜ YÖNETTİ

Antakyalı Ali İsmail Korkmaz’ın cenazesinin ardından dün başlayan gösteriler, bu sabah saatlerine kadar devam etti. Eylemlerin en yoğun olduğu dakikalarda olay yerine gelen Hatay Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, gaz maskesi takıp, bizzat ekiplerin başına geçti. Emniyet Müdürü Kılıç, müdahalede yorgun düşen polisleri yönlendirdi. Sabah ezanı okunurken eylemler son buldu. Gösterilere katılanlardan 3 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/71018/2/1/23710192//korkmazin-cenazesinin-ardindan-hatay-karisti Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!