Garsonların dövdüğü müşteri hastanede öldü

Güncelleme Tarihi:

Garsonların dövdüğü müşteri hastanede öldü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2011 15:13

BURSA’da dün gece bir içkili restoranda, müşterileri rahatsız ettikleri ve bir konsomatris kadına elle cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla işyeri çalışanları tarafından dövülen 35 yaşındaki Sefer Pullu kaldırıldığı hastanede öldü.


Olay dünsaat 22 sıralarında merkez Nilüfer İlçesi Mudanya Yolu üzerinde bulunan içkili bir restoranda meydana geldi. 103 ayrı hırsızlık suçundan sabıkası bulunan Sefer Pullu, üç arkadaşı ile geldiği restoranda bir süre alkol aldı. İddiaya göre, alkolün etkisiyle sarhoş olan Sefer Pullu, nara atıp müşterileri rahatsız etmeye başlayınca işyeri çalışanları tarafından uyarıldı. Daha sonra restoranda bulunan konsomatris bir kadını elle taciz ettiği de iddia edilen Sefer Pullu ve yanında bulunan üç arkadaşları işyeri çalışanları tarafından dışarıya çıkarıldı. Aralarında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Sefer Pullu ve arkadaşları görevliler tarafından dövüldü. Başından ve vücudundan aldığı darbelerle ağır yaralanan Sefer Pullu, 112 ambulansı ile Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

KURTARILAMADI

Bir yıl önce Akciğer rahatsızlığından dolayı ameliyat olduğu öğrenilen Sefer Pullu yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Pullu’nun yaralanan diğer 3 arkadaşının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından 8 kişi gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma Cumhuriyet Savcılığı’nca sürdürülüyor.

BABAYA SON BAKIŞ

Bursa Adli Tıp Kurumu’nda otopsisi yapılan Sefer Pullu’nun cenazesini annesi Gülfer Pullu ile tek oğlu olan 9 yaşındaki Tolga Pullu almaya geldi. Gülfer Pullu ve torunu Tolga Pullu gözyaşları içinde tabuttaki Sefer Pullu’nun cenazesine son kez bakarken "yapanlar cezalandırılsın" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!