Gariplikler diyarı Hollywood

Güncelleme Tarihi:

Gariplikler diyarı Hollywood
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2000 00:00

Haberin Devamı

Gösteri dünyasının kalbi sayılan Hollywood'da hergün ne gariplikler oluyor, neler yaşanıyor. Ünlü sanatçıların kaprisleri ne boyutlarda, hangi yıldızın ne takıntısı var gibi soruları merak ediyorsanız, yazıyı okuyun...

Hollywood, 21. yüzyılın masal kenti. Gençler, hayallerini gerçekleştirebilmek için dünyanın dört bir yanından buraya akın ediyorlar. Amerikan sinemasının kalbi burada atıyor. Film yapımcıları, büyük servetler harcayarak film stüdyoları kuruyorlar. Ve Hollywood'un şöhrete ulaştırdığı kişiler de inanılmaz güzellikteki muhteşem villalarında görünüşe göre hayatın tadını çıkarıyorlar. O muhteşem villaların, teknolojinin son yenilikleriyle donatılmış stüdyoların kapalı kapılarının arkasında öyle olaylar yaşanıyor ki, şaşmamak elde değil. İşte size Hollywood'dan insan manzaraları:

Ünlü aktör David James Elliott, küçük kızının vaftiz töreninde kullanılmak üzere Nil Nehri'nden su getirtti.

Hollywood'daki pizzacılar, ünlü yıldızları dükkanlarına çekmek için havyarlı pizza hazırlamaya başladılar.

Jim Carrey, çok sevdiği ve yanından hiç ayırmadığı labrador cinsi köpeğine haftada üç kez masaj yaptırıyor. Hollywood'un en ünlü masörlerinden biri bu işle görevlendirildi.

Shirley MacLaine, dünyayı komşu kapısı yaptığını ve yüzyıllar boyunca birkaç kez dünyaya geldiğini ileri sürüyor. Yıldız, dünyaya önceki gelişlerinden birinde, tarihin ünlü imparatorlarından Charlemagne'nin çingene sevgilisi olduğunu iddia ediyor.

Liz Hurley, sigara alışkanlığından kurtulabilmek için bebek emziği kullanmaya başladı.

Michael Jackson, 1991 yılında sevgili dostu Liz Taylor ile Larry Fortensky'nin düğününün kendi çiftliğinde yapılmasını istemişti. ünlü şarkıcı çiftliğinde beslediği üç zürafaya frak giydirilmesini ve konukları kapıda onların karşılamalarını istedi. Zürafalara özel frak hazırlandı ama kapıda konuk karşılamayı beceremediler.

Woody Allen, hasta olmaktan çok korkuyor. Bu yüzden de gün boyunca iki saatte bir vücudunun ısısını ölçüyor.

Nick Nolte, her gün kendine vitamin iğnesi yapıyor.

Courtney Love, Musevi dinini araştırmaya başlamadan önce Budist'ti. Budist olmadan önce ise koyu bir Katolik'ti.

Ryan O'Neal, sabahları kumsalda çırıl çıplak koşuyor. Sting ise evinin önünde çırılçıplak yoga yapıyor.

Mariah Carey, kendisine hediye edilen limuzin arabayı, rengini beğenmediği için geri çevirdi.

Jennifer Lopez, bir otelde kalacağı zamanlar mutlaka evinden çarşaf getiriyor. Lüks otellerde çok yadırganan bu alışkanlık, Jennifer Lopez'in titizliğinden kaynaklanıyor.

Hollywood yıldızları ve yapımcıları Feng Shui uzmanlarına milyonlarca dolar vererek, evlerini bu inanca göre değiştirmek istiyorlar.

Woody Harrelson'un yeni açtığı barda oksijenden başka hiç bir şey satılmıyor.

Arnold Schwarzenegger 1986 yılında Maria Shriver ile evleneceği zaman Papa'yı da düğününe davet etti.

Brad Pitt bir ara egzotik bitkilere merak sarmıştı. Bir çiçek yetiştiricisine 20 bin dolar ödeyip, egzotik çiçek ısmarladı ama siparişi hazır olunca gidip çiçekleri almadı.

Demi Moore, kötülükleri evinden ve kendisinden uzaklaştırmak için zaman zaman eşya yakma seansları düzenliyor. Yıldız ve arkadaşları, şöminede yanan ateşe ellerine geçirdikleri eşyaları atıyorlar.

Mike Tyson, evinin yatak odasına kameralar yerleştirdi. Ünlü sporcu tecavüzle suçlandığı zaman karısıyla sevişmekte olduğunu kanıtlamak için bu zahmete katlandı.

Hollywood şöhretlerinin en büyük korkusu kansere yakalanmak. Son zamanlarda cep telefonlarının radyasyon yaydıkları iddia edilince, yıldızlar, cep telefonu kullanmaktan vazgeçtiler.

Göllerin korunmasını konu alan bir TV programında, ünlü aktör Tom Selleck de kısa bir konuşma yaptı. Kendini ördeklerin dostu ilan eden ünlü aktör, onların korunması için herşeyi yapacakmış...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!