Garanti Türkiye'nin en iyi bankası seçildi

Güncelleme Tarihi:

Garanti Türkiyenin en iyi bankası seçildi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2006 13:55

Garanti Bankası’nın menkul takas ve saklama hizmetlerinin, finans dergilerinden Global Custodian’ın değerlendirmesinde, üst üste 9. kez Türkiye’nin en yüksek notunu aldığı bildirildi.

Garanti Bankası’ndan yapılan açıklamada, değerlendirme sonuçlarına göre, her hizmet kategorisinde rakiplerinin üzerinde not alan bankanın, bu yıl da açık farkla ”Saklama Hizmetlerinde Türkiye’nin En İyi Bankası” olmaya hak kazandığı aktırıldı.

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Kubilay Cinemre, ödülün, Garanti’nin yıllar itibarıyla sürdürülebilir kalite anlayışının, müşteri odaklı hizmetin ve uluslararası piyasalarda yarattığı güvenin bir ifadesi olduğunu vurguladı.
Cinemre, saklama bankacılığı alanında, uzun zamandır uluslararası ve Avrupa yatırım bankacılığı dünyasının bir parçası olarak faaliyet gösterdiklerini, uluslararası finans çevrelerinin de verdiği ödüllerle performanslarını teyit ettiklerini kaydetti.

Açıklamaya göre, derginin 17 yıldır geleneksel olarak verdiği ödüller, saklama, global saklama ve yatırım bankalarından oluşan geniş bir müşteri kitlesi tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda sahiplerini buldu. Bankalar, 9 kategoriye dağılan 48 hizmet alanında, 61 ülkeden 4 bin 200 müşteri tarafından değerlendirildi. Her pazarın en iyisi, ağırlıklı ortalamalara göre belirlendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!