Garanti en iyi bireysel internet bankası seçildi

Güncelleme Tarihi:

Garanti en iyi bireysel internet bankası seçildi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2006 10:47

Garanti Bankası, Global Finance Dergisi tarafından Türkiye'nin en iyi bireysel internet bankası seçildi.

Garanti Bankasından yapılan açıklamaya göre, banka, Global Finance tarafından yapılan “Dünyanın En İyi İnternet Bankası” değerlendirmesinde, 2000 yılından bu yana altıncı kez üst üste bu ödüle layık görüldü.
Garanti Bankası, aynı zamanda Kurumsal İnternet Şubesi alanında da Avrupa'nın en iyi web sitesi tasarımı ve en iyi yatırım yönetimi hizmetleri ödüllerini aldı.

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Fuat Erbil, internetin sağladığı bütün olanakları bankacılık işlemlerinde etkili bir araç olarak kullandıklarını belirterek, hem internet bankacılığındaki servis alanlarını genişlettiklerini hem de müşterilerine daha güvenilir, hızlı ve kullanımı kolay bankacılık hizmetleri sunduklarını kaydetti.
Global Finance'ın altıncı kez üst üste layık gördüğü ödülün, bunun en büyük kanıtı olduğunu ifade eden Erbil, “İnternet bankacılığı alanındaki gelişmeleri yakından takip ederek, müşterilerimizin bankacılık işlemlerini en hızlı ve en kolay şekilde gerçekleştirmelerini sağlamaya devam edeceğiz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!