Galatasaray transfer haberleri | 3 Temmuz Galatasaray transfer gelişmeleri

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray transfer haberleri | 3 Temmuz Galatasaray transfer gelişmeleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2018 11:47

Yeni sezon için kolları sıvayan Galatasaray, transfer döneminin başlamasıyla birlikte hızlı bir giriş yaptı. İlk olarak geçen yıl kadrosunda kiralık olarak yer alan Japon yıldız Nagatomo'nun bonservisini alan ve Muğdat Çelik transferini bitiren Galatasaray, şimdi Fatih Terim'in istekleri doğrultusunda rotayı başka isimlere kırdı. Peki, Galatasaray'ın transfer gündeminde hangi isimler var? Galatasaray kimleri transfer edecek?

Haberin Devamı

Takımlar yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, transfer dedikoduları da spor basınında yoğun şekilde konuşulmaya başladı. Her takımın taraftarı gibi Galatasaray taraftarı da kendi takımlarına ait son transfer haberlerini araştırıyor ve konu hakkında bilgi almak istiyor. İşte, Galatasaray ile alakalı son transfer gelişmeleri...

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ

Sarı Kırmızılı ekip üç transfer bombası patlatıyor

Sarı-Kırmızılılar cuma gününe kadar 3 yıldızın transferini birden açıklamaya hazırlanıyor. Kasımpaşa’nın kanat oyuncusu Trezeguet, Alanya’nın 10 numarası Emre Akbaba ve Bursa’nın sol beki Aziz Behich’le anlaşma sağlandı, iş imzaya kaldı.

7 Temmuz’da başlayacak olan İsviçre kampı öncesi transferleri tamamlamak isteyen Galatasaray, önceliği Süper Lig yıldızılarına veriyor. Kasımpaşa’nın kanat oyuncusu Trezeguet, Alanya’nın 10 numarası Emre Akbaba ve Bursa’nın sol beki Aziz Behich’le anlaşma sağlayan Sarı-Kırmızılılar, bu transferleri cuma gününe kadar açıklamaya hazırlanıyor. Bu sezon hem Süper Lig hem Türkiye Kupası hem de Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Galatasaray’da hedef, derinliği ve alternatifi bol olan bir kadro kurabilmek.

Haberin Devamı

Cim Bom, Trezeguet için Kasımpaşa’ya 5 milyon Euro bonservis bedeli, 23 yaşındaki Mısırlı oyuncuya da yıllık 2 milyon Euro garanti ücret ödeyecek. Alanya’nın da Emre Akbaba için yine 5 milyon Euro civarında bir talebi var. Ödeme takvimi ve takas formülü konusunda görüşmeler devam ediyor. Nagatomo’ya yedek olarak düşünülen 27 yaşındaki Aziz Behich için de 2 milyon Euro gözden çıkarıldı.

Şu ana kadar Muğdat Çelik’i renklerine bağlayan, Nagatomo’yu tekrar transfer eden ve Donk’la mukavele yenileyen Galatasaray; jübile kararı alan Hakan ve kontratları biten Denayer (kiralık), Latovlevici, Eray, Yasin, Carrasso ve Koray Günter’le yollarını ayırdı. Ayrıca geçen sezonu Sevilla’da kiralık olarak geçiren Carole geri döndü. Bir başka kiralık futbolcu Cavanda ise yoluna Standard Liege ile devam edecek. (Fanatik)

Galatasaray'dan Ismael Bennacer için transfer teklifi!

Haberin Devamı

Galatasaray'ın transfer gündemini uzun bir süredir meşgul eden Cezayirli Ismael Bennacer ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Transfer çalışmalarını dört bir koldan sürdüren Galatasaray'ın gündemindeki isimlerden biri de Ismael Bennacer idi. Serie A ekiplerinden Empoli'de forma giyen Cezayirli orta saha oyuncusuyla bugün İtalyan basınından bomba bir iddia geldi.

Ülkede yayım yapan Il Tirreno gazetesi, Cim Bom'un İtalyan kulübüne resmi teklifini yaptığını kaydederken Empoli'nin cevabını beklediğini yazdı. Haberde Sarı Kırmızılılar'ın sözleşmesi 2021 yılında sona eren 20 yaşındaki futbolcu için Serie A temsilcisine 3 milyon euro önerdiği kaydedildi. (Fanatik)

Haberin Devamı

Galatasaray'da sola ilk aday: Diego Laxalt

Sarı-Kırmızılı yönetim, talipleri olan Yeşil Burunlu oyuncuyu iyi bir rakama satacak ve elde edilecek gelirle transfer yapacak. Garry’den doğan boşluk ise Uruguay Milli Takımı’nın sol açığı Diego Laxalt ile doldurulacak. Transferde aracı ise Fernando Muslera olacak…

GALATASARAY’DA transfer çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor… Takıma gerekli takviyeleri yapmak için gecesini gündüzüne katan yönetim, bir yandan da eldeki oyunculara gelen teklifleri değerlendiriyor… Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ve Avrupa ekiplerinin radarına giren Garry Rodrigues’e en ciddi teklif West Bromwich Albion’dan geldi. İngiliz ekibinin Cim Bom’a Garry için 15 milyon poundun üzerinde bir rakam önerdiği belirtildi.

Haberin Devamı

GARRY Rodrigues’e gelen bu teklifi değerlendirmek isteyen yönetim, teknik direktör Fatih Terim’le bir görüşme gerçekleştirecek. İmparator, satışa onay verirse Yeşil Burunlu oyuncu Ada’nın yolunu tutacak. Rodrgiues’in ayrılması durumuna karşılık önlemini alan Sarı-Kırmızılılar, alternatif olarak da Uruguay formasıyla Dünya Kupası’nda başarılı bir performans ortaya koyan Diego Laxalt’ı belirledi. 25 yaşındaki oyuncuyu ikna etme işi ise Galatasaray’ın yıldızı Fernando Muslera’ya düştü…

2.BAŞKAN Abdurrahim Albayrak’ın Portekiz galibiyetinden sonra Fernando Muslera’yı tebrik etmek için aradığı ve bu sırada Diego Laxalt’ın durumunu sorduğu öğrenildi. Nando’nun bu haber karşısında çok sevindiği ve Laxalt’ı ikna etmek için çalışmalara başladığı da gelen bilgiler arasında… İtalyan ekibi Genoa ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki oyuncuyu kiralamak isteyen Galatasaray’ın Rusya’dan gelecek habere göre harekete geçeceği bildirildi. (Güneş)

BAKMADAN GEÇME!