Galata Kulesi'nde eylem

Güncelleme Tarihi:

Galata Kulesinde eylem
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2013 12:52

ELEKTRİK, Gaz, Su ve Baraj Çalışanları Sendikası (Enerji-Sen) üyeleri Galata Kulesi’nin seyir balkonunda eylem yaptı. Beyoğlu - Galata semtinde bulunan tarihi Galata Kulesi’nin seyir balkonuna, saat 11.00’de bilet alarak çıkan 5 Enerji-Sen üyesi, ‘BEDAŞ direnişinden Yatağan’a bin selam. Direne direne kazanacağız. DİSK/Enerji-Sen’ yazılı pankart sarkıttı.

Haberin Devamı

Burada zafer işareti yapan grup, ‘Zafer direnen emekçinin olacak’, ‘İşimizi geri istiyoruz’ sloganları attı. Aşağıda bekleyen bir grup, alkışlayarak yukarıdaki eylemcilere destek verdi. Daha sonra seyir balkonundaki eylemcilerden biri, basın açıklamasını okudu.

BİLET ALARAK EYLEME ÇIKTILAR / FOTO GALERİ

Açıklamada, "Bizler özelleştirilmiş diğer bir kurum BEDAŞ’ın işçileri olarak işimize geri dönmek için direniyoruz. BEDAŞ’ta sendikamız DİSK / Enerji-Sen’le, insanca koşullarda çalışma düzeni için mücadele ederken işimizden atıldık. Başlattığımız direnişi mutlaka kazanacağız. Yatağan’da direnen enerji işçilerine ve maden işçilerine selam olsun" ifadeleri yer aldı.

Açıklamanın ardından Galata Kulesi görevlilerinin istemesi üzerine eylemciler, eylemlerini sonlandırdı. Polisin müdahale etmediği eylemciler, Galata Kulesi’nde ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!