Fujitsu Siemens, BM Global Sözleşmesi’ni imzaladı

Güncelleme Tarihi:

Fujitsu Siemens, BM Global Sözleşmesi’ni imzaladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2006 10:54

Fujitsu Siemens Computers, dünyanın en büyük kurumsal vatandaşlık girişimi olan BM Global Sözleşmesini imzaladı. Firma, söz konusu uluslararası girişime katılarak çevresel sorunlara duyarlı olma, çevre dostu teknolojilere yatırım yapma ve çocukların çalıştırılmasına son verilmesini destekleme gibi pek çok sosyal sorumluluğu paylaşma taahhüdünde bulundu.

Haberin Devamı

Bilişim sektörünün lider firmalarından Fujitsu Siemens Computers, dünyanın en büyük kurumsal vatandaşlık girişimi olan Birleşmiş Milletler Global Sözleşmesi’ni imzaladı. Fujitsu Siemens Computers, uluslararası girişime katılarak çevresel sorunlara duyarlı olma, çevre dostu teknolojilere yatırım yapma ve çocukların çalıştırılmasına son verilmesini destekleme gibi pekçok sosyal sorumluluğu paylaşma taahhüdünde bulundu.

 

Birleşmiş Milletler kurumlarından sivil toplum hareketleri ve çokuluslu şirketlere kadar pek çok kuruluşu kapsayan girişim, kurumsal sosyal sorumluluğu desteklemek için 2000 yılında kuruldu. Yaklaşık 80 ülkede iki bin dört yüzden fazla katılımcıyı kapsayan girişim, üyelerin imzaladığı Global Sözleşme ile, insan Hakları, çalışma ve çevre gibi alanlarda sosyal sorumluluğu artırmayı amaçlıyor. Global Sözleşme’nin bir üyesi olan Fujitsu Siemens Computers’ın “We make sure“ vaadi, Global Sözleşme’nin genel kurallarına ideal bir şekilde uyuyor.

Haberin Devamı

 

Sözleşme hakkında daha fazla bilgi almak için http://www.unglobalcompact.org. adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!