Fuhuş villasına baskında 7 yabancı kadın kurtarıldı

Güncelleme Tarihi:

Fuhuş villasına baskında 7 yabancı kadın kurtarıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2006 15:05

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde, bir villada alıkonularak, zorla fuhuş yaptırıldıkları belirlenen 7 yabancı uyruklu kadın kurtarıldı. Olayla ilgili villanın sahibi sabıkalı 56 yaşındaki R.S. ve bekçisi gözaltına alındı. Villanın bahçesinde de 53 kök dişi hint keneviri ele geçirildi.

Haberin Devamı

Önceki gün, Çeçenistan uyruklu 21 yaşındaki Madina Bizaeva, kuzeni 22 yaşındaki Mareta Bizaeva ve 36 yaşındaki Larisa Khumaşheva adlı kadınlar, fuhuş için alıkonuldukları villadan bir fırsatını bulup kaçarak polise sığındı.

Kadınlar, Asayiş Büro Amirliği’ne gelerek, bir villada alıkonulduklarını ve fuhuşa zorlandıklarını, daha sonra da bir apartman dairesine götürülüp bekletildiklerini anlattı.

Harekete geçen polis, ilk olarak Saray Mahallesi’ndeki apartman dairesine baskın düzenledi. Evdeki Rus uyruklu 23 yaşındaki Gyulnara Magomedova, Dağıstan uyruklu 20 yaşındaki Elmira Khmaeva, 20 yaşındaki Anzhela Silhhavova ve 32 yaşındaki Aida Gamzatova adlı 4 kadın kurtarıldı.

Villada fuhuşa zorlanan kadınların, pasaportları alınarak daha sonra götürüldükleri bu apartman dairesinde bekletildikleri anlaşıldı. Yabancı uyruklu kadınlar, Asayiş Büro Amirliği’ne götürülürken, araştırma genişletildi. Polis, kadınları kendisine ait villasında alıkoyduğu ve fuhuşa zorladığı iddia edilen R.S.’nin peşine düştü. Kargıcak Beldesi’ndeki R.S'ye ait villaya baskın yapan polis, bekçi 38 yaşındaki H.K.'yı gözaltına alırken, 1 ruhsatsız tabanca ile av tüfeği ele geçirdi.

Haberin Devamı

KENEVİR BULUNDU

Baskında, villanın bahçesinde yapılan aramada 53 kök dişi hintkeneviri de bulundu. Dişi hintkenevirleri sökülerek imha edilmek üzere polis merkezine götürüldü. Villada R.S.'yi yakalayamayan polis, aldığı istihbarat üzerine çarşıda bulunan bir derneğin lokalini bastı. R.S. yakalanarak gözaltına alındı. İfadenin ardından, fuhuşa zorlandıkları belirtilen birbirinden güzel 7 yabancı uyruklu kadın ile R.S. ve villanın bekçisi adliyeye sevk edildi. Alanya Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan 25 yaşındaki H.A. ile firari 2 kişinin de olaylarla bağlantısı olduğu belirtildi.

R.S.’nin uyuşturucu madde bulundurmak, ırza geçmek ve küçük yaşta kızın ırzına geçmek suçlarından sabıkası bulunduğu ortaya çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!