Fransız turistler, kendilerine yardım edenlere küfür etti

Güncelleme Tarihi:

Fransız turistler, kendilerine yardım edenlere küfür etti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2007 11:26

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde gece eğlenceye giderken motosikletten düşen Fransız turistler, kendilerine yardım için seferber olan esnaf ve gazetecilere küfür yağdırdı.

Haberin Devamı

Olayın fotoğrafları için tıklayın.

Olay, Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde önceki gece meydana geldi. 3 gün önce Torba'daki Omar Otel'e yerleşen Fransız 29 yaşındaki Madeline Beljan ile sevgilisi 30 yaşındaki Gerard Huppone, kiraladıkları 48 TZ 380 plakalı motosikletle Umurca Caddesi'nde giderken aşırı hız nedeniyle kontrolü kaybetti. Motosiklet devrilirken Gerard Huppone ve sevgilisi Madeline Beljan düştü. Motosikleti kullanan Huppone ile Beljan kol ve bacaklarından yaralandı. İki Fransız turistin düştüğünü gören esnaf soğuk su ve buz tedavisi uygularken bölgede bulunan gazeteciler de ambulans çağırarak yardım istedi.

Aynı anda şehir merkezinde birden çok kazanın olması nedeniyle ambulans gecikince Fransız turistler kendilerine yardım etmek ve taksiyle Devlet Hastanesi'ne götürmek isteyen esnafın yardımlarını kabul etmeyerek küfür ve hakaret etmeye başladı. Kendilerini görüntüleyen gazetecilere, polisin yanında elini kaldırıp orta parmağını gösteren Fransız kadın turist görenleri şaşırttı. Gelen trafik polisleri ve ambulans görevlilerine de sert tepki gösteren Fransız turistler, hastaneye gitmek istemedi. Yaralı turistlerin tavrı olayı izleyenleri şaşırttı. Ambulansa binmeyi ve trafik polisleriyle Emniyet Müdürlüğü'ne giderek ifade vermeyi reddeden turistlere kaza yerinde tıbbi müdahale yapıldı, ifadeleri de sokak ortasında alındı. Turistler daha sonra kaldıkları otele döndü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!