Fransız aktrise Muğla'dan davet: Hemşerim mahallene gel!

Güncelleme Tarihi:

Fransız aktrise Muğladan davet: Hemşerim mahallene gel
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2017 14:31

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, yaptığı röportajlarda her fırsatta aslen Muğlalı olduğunu dile getiren Fransız aktris Anna Mouglalis’i doğduğu mahalleye davet edeceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Muğla’nın merkez ilçesi Menteşe’nin Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, bir röportajında aslen Muğlalı olduğunu dile getiren Fransız aktris Anna Mouglalis’i ailesinin doğduğu mahalleye davet edecek.

Fransız aktrise Muğladan davet: Hemşerim mahallene gel

Başkan Gümüş, ilçenin kendi alanlarında başarılı birçok ismin de memleketi olduğunu, bunlardan birinin de Yunan- Fransız aktrist, yönetmen, top model Anna Mouglalis olduğunu söyledi. Ünlü yıldız Anna Mouglalis’in bir röportajda, "Kendimi Yunanlı hissediyorum. İsmime bakın: Anna Mouglalis. Daha Yunanlısı olabilir mi! Muğla’dan geliyor soyadım. Ailem oradan. Birinci Dünya Savaşı öncesinde Yunanistan’a göçüp sonra Fransa’ya yerleşmişler. Yunanlı hissediyorum ama Yunancayı Fransız bir kız gibi konuşuyorum" açıklamasında bulunduğunu hatırlatan Gümüş, sanatçıyı ailesiyle birlikte Muğla’ya, doğduğu mahalleye davet edeceklerini açıkladı.

Haberin Devamı

Ünlü sanatçının ailesinin geçmişte Saburhane Mahallesi’nde yaşadığını kaydeden Gümüş, "Kendisinin dediği gibi soyadları Muğlalı anlamına geliyor. Temasa geçerek hem kendisini hem de ailesini memleketlerine davet etmek ve ağırlamak istiyoruz" dedi. Fransa’da doğan 39 yaşındaki sanatçı, bugüne kadar 20’ye yakın sinema filminde oynadı, modellik, yönetmenlik yaptı, tiyatroda sahne aldı, Channel’in reklam yüzü oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!