FP de çalışanına vicdansız çıktı

Güncelleme Tarihi:

FP de çalışanına vicdansız çıktı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2000 00:00

Haberin Devamı

HÜKÜMETİN memura yaptığı yüzde 15 zammı ‘‘Zulüm’’ diye niteleyip, ardından da hükümet hakkında ekonomiyle ilgili gensoru veren FP'nin, Genel Merkezi'nde çalıştırdığı personele de yüzde 15 zam yaptığı ortaya çıktı. Grup Başkan Vekili Bülent Arınç, yüzde 15 zam yapan Genel Merkez yönetimini topa tutarak, ‘‘Yanlış yapıyorlar, çifte standart uyguluyorlar’’ dedi. Bir partinin hem yüzde 15 zammı eleştirip, enflasyondan şikayet edip, kriz var deyip, ardından da kendi çalışanına yüzde 15 zam yapamayacağını belirten Arınç, ‘‘Çok yanlış yapmışlar. Hep beraber onları dövelim’’ dedi.

Aykut ve Aktuna: Adnan Hoca ile ilişkimiz yok

ANAP eski milletvekili ve bakanlardan Dr. İmren Aykut, Adnan Hoca (Oktar) ile hiçbir ahbaplığı olmadığını bildirdi. Dünkü gazetemizde Adnan Hoca ile el sıkışırken fotoğrafı yayınlanan Aykut, konuya ilişkin açıklamasında şöyle dedi: ‘‘Adnan Hoca gibi arsız, maksatlı adamlar fotoğrafçı ile dolaşırlar ve sizin izninizi almadan bir kaç saniye içinde sizi fotoğraf karesinin içine alırlar. Tabii ki bu ufak çapta bir komplodur. Bu münasebetsiz kişinin yaptığı budur.’’

Eski milletvekillerinden ve bakanlardan Dr. Yıldırım Aktuna da Adnan Hoca ile samimiyetinin olmadığını söyledi. Aktuna, kendisini Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları başhekimi iken tanıdığını ve aralarında hasta-doktor ilişkisinden başka bir ilişki olmadığını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!