Fox TV’nin yeni dizisi Hayat Sevince Güzel

Güncelleme Tarihi:

Fox TV’nin yeni dizisi Hayat Sevince Güzel
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2016 12:51

Fox TV’nin yeni dizisi Hayat Sevince Güzel dizisi bazen romantik, bazen “serseri” yönüyle televizyon seyircisine oldukça eğlenceli saatler yaşatacak. Fox TV ekranlarında seyirci ile buluşacak olan Hayat Sevince Güzel dizisinin çekimleri devam ediyor. Peki Hayat Sevince Güzel dizisi ne zaman başlayacak? Hayat Sevince Güzel dizisi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası haberimizde..

Haberin Devamı

Yönetmen koltuğunda Eray Koçak’ın oturduğu Hayat Sevince Güzel dizisinin çekimleri daha çok İzmir ve çevresinde göze hoş gelen mekanlarda gerçekleşecek. Hayat Sevince Güzel dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Hayat Sevince Güzel dizisi hikâyesi ve ilk bölüm fragmanını haberimizde bulabilirsiniz.

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 1. BÖLÜM FRAGMAN

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 1. BÖLÜM 2. FRAGMAN

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 1. BÖLÜM 3. FRAGMAN

HAYAT SEVİNCE GÜZEL HİKAYESİ

Hayat Sevince Güzel dizisi yaptıkları dolandırıcılıklar yüzünden İstanbul’dan apar topar kaçan Göçer ailesinin arkalarında bıraktıkları belalılardan uzaklaşmaya çalışırken, köyün hırçın güzeli Zarife’nin koyunları yüzünden kaza yapmaları ve kendilerini Ege’de bulmalarını ile kaza sonrasında Zarife, Savaş, Barış arasındaki aşk üçgenini anlatıyor.

OYUNCULAR

Haberin Devamı

Dizinin oyuncu kadrosunda, Ekin Mert Daymaz, Algı Eke, Burak Çelik, Öykü Çelik, Uğur Çavuşoğlu, Macit Koper, Hakan Meriçliler, Ali Düşenkalkar, Ali Erkazan, Lemi Filozof, Onur Özaydın, Sema Atalay, Deniz Baytaş, Ayşen Sezerel, Yeliz Akkaya, Neşem Akhan, Şennur Nogaylar, Seda Telciler, Batuhan Aydar, Hasan Denizyaran, Ömür Özdemir, Tolga Öztürk ve Anıl Çelik gibi isimler yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!