FotoÄŸraflarla cumartesiden cumartesiye

Güncelleme Tarihi:

FotoÄŸraflarla cumartesiden cumartesiye
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 08, 2012 00:00

Bill Clinton, Demokrat Parti Ulusal Kurultayı’nda mevcut başkan Barack Obama’ya destek verdi. ABD’nin ekonomik performansını öven eski başkan Obama’yı iki büklüm eğilerek selamladı.

Haberin Devamı

Casusluk denilince aklımıza James Bond, güzel kadınlar ve arabalar gelir. İran hesabına çalışırken geçen hafta yakalan iki ajanın mobiletli fotoğrafı 007 efsanesinin sonu oldu.

Siz bakmayın manÅŸet haberimizde Türk erkeklerinin evlenmek için nazlanmasına. BaÅŸka coÄŸrafyalarda bunun için can atanlar var. Geçen hafta Güney Kore’nin baÅŸkenti Seul’de biraraya gelen yüzlerce çift toplu nikah töreniyle dünyaevine girdi. Damatlıkların olmazsa olmazı kırmızı kravattı. Ama fotoÄŸrafa dikkatli bakarsanız, kuralı çiÄŸneyip siyah kravat takanlar olduÄŸunu göreceksiniz. Â

Fotoğrafçı Sökmen Baykara emekli olduktan sonra evninin balkonuna kurduğu yüksek tele objektifli fotoğraf makinesiyle geceleri ayın önünden geçen cisimleri çekiyor. Bu kareyi yakalamak için iki ay sabırla beklemiş.

Haberin Devamı

Ölüdeniz’de Yamaç paraşütü yapan Halil İbrahim Kılıç, yüksekten denizaltı zannettiği cismin doğru alçaldıkça aslında bir Akdeniz balinası olduğunu fark etti. Balinanın boyu 20 metreyi aşıyordu.

Kolombiya hükümeti 48 yıldan beri ülkenin iflahını kesen ve 200 bin kişinin ölümüne neden olduğunu söylenen Marksist Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri (FARC) örgütüyle masaya oturuyor. Hem de nerede biliyor musunuz? Oslo’da.

Londra’daki Paralimpik Oyunları’nda disk atma dalında madalya kazanan İranlı Mehrdad Karamzade madalyasını takan Cambridge Düşesi Kate Middleton’un elini sıkmadı. Dışişleri kendisini bu duruma karşı önceden uyardığı için Düşes durumu anlayışla karşıladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!