Fotoğraf da dosyada

Güncelleme Tarihi:

Fotoğraf da dosyada
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2017 00:39

ABD Başkonsolosluğu irtibat görevlisi Metin Topuz, eski CIA görevlisi Graham E.Fuller ve eski CHP milletvekili Aykan Erdemir hakkında yürütülen FETÖ soruşturma dosyasına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve bir grup CHP milletvekilinin Aralık 2013’te ABD’de FETÖ’ye yakınlığı ile bilinen Türki-Amerikan Birliği (Turkic American Assembly -TAA) temsilcileri ile görüşmesi sırasında çekilen fotoğraf da girdi.

Haberin Devamı

Soruşturma dosyasında, 17-25 Aralık operasyonlarından iki hafta önce 3-4 Aralık 2013’te ABD’de gerçekleşen bu toplantının tesadüfi olmadığı iddiası yer aldı. Halen hakkında yakalama kararı bulunan Aykan Erdemir’in, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu FETÖ’cülerle buluşturduğu da öne sürüldü.

Fotoğrafta, Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte CHP milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Faruk Loğoğlu, Engin Altay, Faik Öztırak ve Aykan Erdemir yer alıyor. Yanlarında ise FETÖ’nün ABD’deki kurumlarından Rumi Forum’un başkanı Emre Çelik, Mahmut Yeter, Türki Amerikan Dernekleri Konseyi Başkanı Furkan Koşar ve 15 Temmuz darbe girişimini yönettiği iddia edilen FETÖ imamı Adil Öksüz’ün kardeşi Kemal Öksüz bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!