Fırsatlar devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Fırsatlar devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2008 00:00

Otomobil şirketleri 2007'nin son yıllarında uyguladıkları fırsatlara 2008 yılında da devam kararı aldılar.

TOYOTA: Toyotasa, düzenlediği kampanya ile Toyota’nın 4X4 modeli RAV4’te garantiyi 6 yıla çıkardı. Ocak ayında başlayan kampanya uygulaması çerçevesinde RAV4 modelini satın alanlar kilometre sınırı olmaksızın 6 yıl garanti kapsamından faydalanabilecek. Tüm modeller için verilen 3 yıl garantiye ek olarak RAV4 modeli için 3+3 yıl Toyotasa tarafından garanti ekstra kapsamında sunuluyor. ’Garanti Extra’nın aracın uzun süre garanti altında olması sağlarken, aynı zamanda aracın ikinci el değerini de yükselten bir uygulama olduğu belirtiliyor. Ayrıca Toyotasa, Ocak ayı boyunca RAV4 modeline özel 6 yıl garanti uygulamasının yanı sıra Corolla Verso Elegant modelini satın alanlara da kasko hediye ediyor.

HONDA: Honda Türkiye, 2007 yılında uyguladığı ’6 yıl/150 bin kilometre’ garantiyi 2008 yılında da sürdüreceğini açıkladı. Rekor garanti, 2008 yılında da Türkiye’de satılan tüm Honda modelleri için geçerli olacak. Honda Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Ümit Karaarslan, 2007 yılında Türkiye binek otomobil pazarında yaşanan daralmaya rağmen satışlarının yüzde 17 artmasında 6 yıl/150 bin kilometre garantinin büyük pay sahibi olduğunu söyledi. Karaarslan, "Müşterilerimiz bu uygulamaya çok büyük bir ilgi gösterdi. Biz de 2008 yılında satılan tüm Honda modellerinde bu garanti uygulamasına devam kararı aldık" dedi.

JAGUAR: Lüks otomobil markası Jaguar’ın Türkiye Distribütörü Ortaklar Otomotiv, 39 bin 400 Euro’luk anahtar teslim satış fiyatına sahip olan X-Type 2.0 Diesel modelinde yüzde 100 kredi imkanı sunuyor. Düzenlenen kampanya kapsamında ayrıca, 2008 model Jaguar X-Type 2.0 Diesel’e 3 ay ertelemeli ve 48 ay vade ile ayda 1.002 Euro gibi uygun bir ödeme planıyla sahip olunabiliyor. Ortalama olarak 100 kilometrede sadece 5.7 litre yakıt tüketen X-Type Diesel, sahip olduğu zengin donanımıyla dikkat çekiyor.

FIAT: Koç Fiat Kredi, Alfa Romeo ve Fiat markalı araçlar için Ocak ayında fırsat kampanyaları düzenliyor. Fiat’ın Linea ve Grande Punto modelleri için 10 bin YTL krediye 12 ay sıfır faiz imkanı bulunuyor. Fiat Finans’ta tüketicilere anahtar teslim fiyatının yüzde 100’üne varan kefilsiz kredi kullanma olanağı da sunuluyor. Ocak ayında Alfa 159 modeli için 10 bin YTL’ye 12 ay yüzde 0.8 faiz oranı ile Alfa Romeo Finans’tan kredi fırsatı bulunuyor. Bunun yanında Alfa 159 sahiplerine 3’üncü yıl veya 100 bin kilometre ’Uzatılmış Garanti’ de Alfa Romeo Finans’ın ücretsiz hediyesi. Alfa 147 modeli için Alfa Romeo Finans’tan kredi kullananlar 10 bin YTL’ye 12 ay yüzde 0.7 faiz olanağından faydalanabilirken Alfa GT, Brera ve Spider müşterileri için ise 10 bin YTL’ye 12 ay yüzde 0.17 faiz imkanı sunuluyor.

KIA: Güney Koreli Kia, 31 Ocak tarihine kadar uzattığı kampanya dahilinde hem binek hem de ticari araç modellerinde 4 bin YTL’ye varan çok özel indirimler uyguluyor. Kia ayrıca, ocak ayı boyunca Picanto, Cerato, Rio modellerinin yanı sıra Kia ticari araçları peşinatsız kredi imkanı ve yüzde 1.28 faiz oranıyla satışa sunuyor. Bu önemle fırsatlara ek olarak, 2004, 2005 ve 2006 yıllarında olduğu gibi 2007 yılını da açık ara lider olarak kapatan Kia’nın başarılı 4X4 modeli Sorento’da 3 bin Euro değerinde takas desteği sunuluyor. Kia’nın bir diğer 4X4 modeli Sportage’de de 2 bin Euro’luk takas desteği ile imkanı bulunuyor.

GM: Koçfinans, işbirliği yaptığı markalar arasına General Motors Türkiye’yi de kattı. Opel, Chevrolet ve Saab markalarından birini tercih edenler Koçfinans’tan evraksız, kefilsiz hem de 10 dakikada kredi alabilecekler. Yalnızca kimlik ile kredi başvurusu yapabilen tüketicilerin kredi başvuru işlemleri on-line sistem üzerinden anında gerçekleştiriliyor. Koçfinans, Opel, Chevrolet ve Saab markalarından araç sahibi olmak isteyenlere her türlü esnek ödeme koşullarını da sağlıyor. Anahtar teslim fiyatının tamamına kredi kullandıran Koçfinans, eşit ödeme seçeneğinin yanı sıra ara ödeme, artan ödeme ve 2 ay ödemesiz gibi alternatifleri tüketicilerin kullanımına sunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!