Fırlatılan bıçak boğazını kesti

Güncelleme Tarihi:

Fırlatılan bıçak boğazını kesti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2009 12:27

Adana'da bir genç kız, nişanlısından ayrılma konusunda tartıştığı babasının fırlattığı bıçağın boğazına saplanması sonucu öldü.

Haberin Devamı

7 çocuklu bir ailenin 4'üncü çocuğu olan Yağmur G., akşam saatlerinde annesi 45 yaşındaki Elmas G.'ye, bir süre önce nişanlandığı ancak basit tartışmanın ardından ayrıldığı eski nişanlısını çok sevdiğini anladığını, onunla evlenmek istediğini söyledi. Elmas G., eski nişanlısıyla evlenmek istediğini söyleyen kızına, bu evliliği babasının artık istemediğini iletti, ancak kızının ısrarları sonucu onu ikna etmeye çalışacağını söyledi.

Elmas G., akşam işten gelen seyyar satıcı eşi Cuma G.'ye kızının durumunu anlattı. Cuma G. de kızı ve eşiyle mutfakta bu konuda bir süre konuştu. Konuşma sırasında ailesinin isteğine karşı çıkmasına üzülen Yağmur, sevdiği gençle evlenmekte ısrar etti, sinirlenen babası mutfakta eline geçirdiği bıçağı karşısında duran kızı Yağmur'a fırlattı.

Haberin Devamı

Bıçak boğazına saplanıp, kanlar içinde yere yığılan Yağmur, ailesi tarafından Adana Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ayakta Acil Servis'e getirilen Yağmur, buradaki müdahalenin ardından Kulak Burun Boğaz Servisi'nde tedaviye alındı.

BIÇAĞIN ÜZERİNE DÜŞTÜĞÜNÜ SÖYLEDİ, GECEYARISI ÖLDÜ

Konuşabilen Yağmur, polise verdiği ifadesinde ailesi damda otururken mutfakta et kestiğini, başının dönerek yere düştüğünü ve bıçağın boğazına saplandığını söyledi. Elmas ve Cuma G. çifti de bağırması üzerine mutfağa gittiklerinde kızlarını yaralı bulup, hastaneye getirdiklerini söyledi.

Ameliyata alınmayı beklerken fenalaşan Yağmur G., doktorların müdahalesine karşılık gece yarısı yaşamını yitirdi.

BABASI KENDİNİ OTOMOBİL ÖNÜNE ATTI

Yağmur'un ölüm haberini alan yakınları, sinir krizi geçirdi. Karataş yolu üzerinde kendilerini caddeye atan yakınları, kaza geçirme tehlikesi atlattı. Gözyaşlarına boğulan baba Cuma G., caddede seyir halindeki plakası alınamayan bir otomobilin önüne kendini attı. Çarpmanın etkisiyle ayağından yaralanan Cuma G., hastanedeki tedavisinin ardından yakınları ve polis ekipleri tarafından evine götürüldü.

Olayla ilgili yapılan soruşturmada, Yağmur'un, son nefesinde bile babasını boğazına bıçak saplayan babasını ele vermeyip korumaya çalıştığı ortaya çıktı. Yağmur'un bıçağın üzerine düşmediği, babasının fırlattığı bıçağın boğazına isabet ettiği anlaşıldı. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen baba Cuma G.'nin, sevdiği gence verilmemesi konusunda daha önce de kendisiyle tartışan kızı Yağmur'la akşam konuşmaya çalıştığını, kızının bu kişiyle evlenmekte ısrar edince sinirlenerek bıçağı attığını söylediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Daha önce de sevdiğine verilmemesine tepki gösterip, ilaç içerek intihara kalktıştığı belirtilen Yağmur G.'nin cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna konuldu. Baba Cuma G. gözaltına alınırken, soruşturma sürüyor.

Bu arada yaşamını yitiren Yağmur G.'nin bazı yakınları, doktorları zamanında mdahale etmeyip genç kızın ölümüne neden olmakla suçladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!