Fırıncı 27 bin 500 lirayı ateşe attı

Güncelleme Tarihi:

Fırıncı 27 bin 500 lirayı ateşe attı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2010 16:08

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar içerisinde bir fırıncı, müşterisinin tezgahın üzerine bıraktığı ve içinde 27 bin 500 TL bulunan poşeti kullanılmış “ekmek fişi” zannedip ateşe attı. Fark edilerek son anda ocaktan çıkarılan poşetteki paraların 19 bir 500 TL'si kısmen veya tamamen yandı.

Gazi Caddesi'ndeki pide fırınına ekmek almak için gelen tüccar Ramazan Ş, içinde 27 bin 500 lira bulunan poşeti, fırın tezgahının üzerine bırakarak, fırından taze ekmeğin çıkarılmasını beklemeye başladı.

Bu sırada fırında ocakçı olarak çalışan Mehmet E. tezgahtaki poşeti, kullanıldıktan sonra yakılan “ekmek fişi” zannederek ocağa attı. Durumu fark eden Ramazan Ş'nin müdahalesiyle fırıncı Mehmet E. poşeti ocaktan çıkardı ancak paranın 19 bin 500 TL'lik bölümünün kısmen veya tamamen yandığı belirlendi.
fırıncı Mehmet E, dün akşam saatlerinde arkadaşı Ramazan Ş'nin fırına gelerek ekmek istediğini ifade ederek, olayı şöyle anlattı:
“Akşam saatlerinde iş yeri çok kalabalık oluyor. Ekmek dışında müşterilerin getirdiği tava, patlıcan ve biberlerin yanı sıra gün boyu biriken ekmek fişlerinin olduğu siyah poşetler de tezgahın üstündeydi. Tezgahtaki siyah poşeti de yoğunluktan, birikmiş ekmek fişi zannederek fırına attım. Bunu fark eden Ramazan, bir anda içinde para olduğunu söyleyince poşeti çıkarmak için müdahale ettik. Poşeti çıkarttığımızda desteler halindeki paraların büyük kısmının yandığını gördük. Poşetteki paralardan 19 bin 500 TL'nin kısmen veya tamamen yandığını gördük.”

Fırıncı Mehmet E, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Bu arada, paranın sahibi Ramazan Ş'nin, maddi kaybı için fırıncıdan herhangi bir talepte bulunmadığı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!