Firar eden asker kayınvalidesini bıçakladı

Güncelleme Tarihi:

Firar eden asker kayınvalidesini bıçakladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2006 14:34

Sivas'ın Şarkışla İlçesi'nde, birliğinden firar ettiği bildirilen bir kişi, kayınvalidesi ile kayınbiraderini bıçakla yaraladı.

Vatani görevini yaptığı Sivas 5. Piyade Eğitim Tugayı'ndaki birliğinden firar ettiği belirtilen K.Ç. (23), ailesinin yaşadığı Şarkışla İlçesi'nde, 3 ay önce evlendiği eşinin annesi Nermin Kaya'yı (52) Pınarönü Mahallesi Coşkun Sokakta'ki evinde 3 ayrı yerinden bıçakla yaraladı.

Daha sonra Şehit Ramazan Ergin Sokak'ta oturan eşinin ağabeyi Hakan Kaya'yı da sırtından bıçakla yaraladığı öne sürülen K.Ç'nin, polis ekiplerinin yaptığı arama çalışmaları sonucu şehirlerarası yol güzergahındaki Bölge Trafik Müdürlüğü yakınlarında, asker kıyafetiyle yakalandığı bildirildi.

İlçedeki ilk müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edilen Nermin Kaya'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, Hakan Kaya'nın durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Daha önce de vatani görevinden kaçtığı ve çeşitli suçlardan sabıkalı olduğu kaydedilen K.Ç'nin askeri inzibata teslim edildiği, sorgu ve işlemlerinin ardından savcılığa çıkarılacağı ifade edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!