Finike Belediye Başkanı'nın evine silahlı saldırı

Güncelleme Tarihi:

Finike Belediye Başkanının evine silahlı saldırı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2010 19:13

Antalya'nın Finike ilçesinde Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu'nun evine otomatik av tüfeğiyle ateş açıldı.

Haberin Devamı

Dülgeroğlu'nun Yenimahalle'deki evinin önüne gelen üç kişi, otomatik av tüfeği ile başkanın evine ateş açtı.

Panjur ve camları kıran saçmalar, oturma odasının tavanına ve duvarına isabet etti. Olayın ardından Dülgeroğlu'nun oturduğu evin karşısında bulunan iş yerinin güvenlik kameralarını inceleyen polis, Suat E, Gökhan Y. ve Hüseyin Y'yi gözaltına aldı. Sorgulamalarının tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edilen zanlılar, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Finike Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan ve İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu'nu ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Başkan Dülgeroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Finike'nin adının haksız yere basın yayın organlarında yer almasını istemiyordum. Çünkü ilçemiz, sessizlik ve sükun ortamının hakim olduğu bir ilçedir. Ancak, hakkımızda çeşitli asılsız iddialar ve iftiralar gündeme geldi. Olayı başka yönlere çekmek isteyenler ortaya çıktı. Her ne sebeple olursa olsun Finike'nin huzurunu bozmak isteyenlere müsaade edilmeyecektir” dedi.

Zanlıların belediyeye ait aquapark ihalesi için Başkan Dülgeroğlu ile görüşmek istedikleri, Dülgeroğlu'nun bu isteği kabul etmemesi üzerine böyle bir saldırıda bulundukları öğrenildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!