Fındık bahçesindeki çifti tüfekle öldürdüler

Güncelleme Tarihi:

Fındık bahçesindeki çifti  tüfekle öldürdüler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2007 13:48

Düzce'de 2 gün önce kaybolan Seyfettin Ceylan ile eşi Şükran Ceylan, fındık bahçesinde pompalı tüfekle öldürülmüş halde bulundu.

Haberin Devamı

Gümüşova'nın Açma Mahallesi'nde oturan Seyfettin ve Şükran Ceylan çifti, cumartesi günü akşam saatlerinde, kimseye haber vermeden mahallenin yakınında bulunan fındık bahçelerine bahçe motoru (pat pat) ile temizlik yapmaya gitti. Mahallede yaşayan yakınları ve komşuları, bu sabah Ceylan çiftini evde bulamayınca çevrede aramaya başladı. Evin önündeki motoru da göremeyen yakınları ve komuşları, Ceylan çiftinin kaza yapmış olabileceğini düşünerek, fındık bahçelerinin çevresindeki dere yataklarında arama yaptı. Yapılan tüm aramalara rağmen Ceylan çifti bulunamadı.

Bu sabah yeniden arama çalışmalarına başlayan yakınları, fındık bahçesine gittiklerinde Ceylan çiftinin kanlar içinde yerde cesetleriyle karşılaştı. Kardeşi ve yengesinin cesedini gören Hayrettin Ceylan polise haber verdi. Gelen polislerin yaptığı incelemede, Ceylan çiftinin fındık bahçesine pat pat motoru ile girdikleri sırada pompalı tüfek ile ateş açıldığı Şükran Ceylan'ın vurularak pat pat motorunun üzerine düştüğü, Seyfettin Ceylan'ın ise kaçmaya çalışırken vurulduğu belirlendi.

Haberin Devamı

Cinayetle ilgili soruşturma başlatan polis, çevrede kapsamlı araştırma yaptı. Seyfettin ve Şükran Ceylan çiftinin cesetleri, incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, polis, Ceylan çiftinin fındık arazisi yüzünden mahkemelik olduğu akrabaları tarafından öldürülmüş olabileceği olasılığı üzerinde de duruyor. Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!