Final için geri sayım

Güncelleme Tarihi:

Final için geri sayım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 1998 00:00

Haberin Devamı

Kanal D'nin düzenlediği ‘‘Miss Turkey '98 Güzellik Yarışması’’nın önceki gece Eresin Otel'de yapılan İstanbul elemesiyle birlikte yarış için geri sayım başlamış oldu. Yaklaşık bir aydır Türkiye'nin dört bir yanından 1300 kişinin başvurduğu yarışmada böylece ön elemeler tamamlanmış oldu. İlk 20'ye kalmayı başaranların 16'sı İstanbul'dan, üçü Ankara'dan, biri ise İzmir'den çıktı.

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda 9 Mart'ta düzenlenecek olan final gecesinde birinci seçilen güzel, ülkemizi Seyşel Adaları'ndaki ‘‘Dünya Güzellik Yarışması’’nda, ikinci güzel ‘‘Kainat Güzellik Yarışması’’nda, üçüncü ‘‘Avrupa Güzellik Yarışması’’nda ve dördüncü güzel de ‘‘Miss International’’da temsil edecek. Miss Turkey'de ilk dörde girecek adaylara ayrıca Kanal D tarafından Mazda marka bir otomobil, Club Flipper'dan devre mülk hediye edilecek. Palmolive Güzeli seçilecek aday ise, şirketle bir yıllık kontrat yapacak ve para ödülü kazanacak.

Miss Turkey '98 finalistleri

9 Mart akşamı Türkiye'nin en güzel kızı seçilebilmek için yarışacak. 20 finalistin adları şöyle, Buket Saygı, Sinem Öztufan, Mehtap Salık, Asuman Krause, Deniz Çevik, Yöntem Tongul, Sidal Yerlikaya,Hilal Bolat, Şebnem Meşe, Öykü Burku, Özlem Yıldız, Eda Ataş, Aslı Akkök, Ece Sükan,Banu Güngör, Seda Akman, Başak Akkaşoğlu, Şenay Akay, Çağla Kubat, Ebru Şancı.

Mankenler ağırlıkta

Miss Turkey '98’ finalistleri arasında mankenlerin çokluğu dikkat çekiyor. Finalistlerden Eda Ataş, 19 yaşında ve Türkiye'de Billur Cumhur Deniz Ajans'a, Frankfurt'ta da Westside Ajans'a bağlı olarak fotomodellik yapıyor. 1.75 m. boyunda ve 88-60-88 ölçülerinde olan Eda, Frakfurt'ta yaşıyor, Almanca ve İngilizce biliyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!