Fıkra gibi aile kavgası

Güncelleme Tarihi:

Fıkra gibi aile kavgası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2000 00:00

Haberin Devamı

Eşinin kendisini aldattığından şüphelenen kocanın başına gelmeyen kalmadı. Talihsiz adam hem bir testisinden, hem de eşinden oldu.

İngiltere'nin Newcastle Kenti'nde yaşanan inanılmaz öykü, henüz 3 haftalık evli olan Neil Hutchinson'ın eşi Shelley'i yanına alıp, bir arkadaşının evine gitmesiyle başladı. Burada içki içerek sarhoş olan Neil Hutchinson, misafiri oldukları Nathan Carr ile eşinin ilişkisi olduğunu öne sürüp eşine saldırdı. Sonra da 3 haftalık eşinin boğazını sıkmaya başladı.

Koptuğunu farketmedi

Bu sırada kavgaya ev sahibesi Denise Carr müdahale etti. Ancak sarhoş koca, kendisini engellemek isteyen evsahibi Denise'e de saldırıp, tokat atarak yere yıktı ve üstüne oturdu. Kendisini kurtarmak isteyen Denise, can havliyle adamı ısırdı. Pantolonunun önü kan içinde kalan Neil, çok sarhoş olduğu için testisinin koptuğunu önce hissetmedi. Kavga büyüyünce polis çağrıldı.

Yerine dikilemedi

Bu sırada saldırgan kocanın testisinin koptuğu ortaya çıktı. Polis, testisi salondaki bir resim çerçevesinin altında buldu. Neil'i derhal hastaneye kaldırdılarsa da doktorlar, kopmuş testisi yerine dikmeyi başaramadılar. Olaydan dört gün sonra karısı Shelley boşanma davası açtı. Shelley, dün mahkemede arkadaşını savunarak, ‘‘Denise, Neil'in testisini isteyerek koparmadı. Beni ve kendini korumaya çalışıyordu’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!