FG Soundsystem

Güncelleme Tarihi:

FG Soundsystem
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2011 16:26

The Hall
05.02.2011
22:00

Haberin Devamı

NE KADAR: 25,00 TL

FG Soundsystem, geçmişte sokaklarda müziği paylaşan mobil ‘sound system’ kavramının en modern hali olarak günümüz elektronik müziğinin en kaliteli örneklerini müzik severlerle paylaşmayı amaçlar.

FG Soundsystem serisinin 2011 yılındaki ilk partisinde The Hall kapılarını sahnede FG 93.7‘nin Resident DJ’leri Ahmet Şendil , Uhr , Alican&Soner ve İlker Aksungar’ın yer alacağı gece için açıyor.

AHMET ŞENDİL

Sayısız liste başı olmuş parça ve remix’e imzasını atarak, Beatport müzik ödülleri başta olmak üzere çok sayıda ödül ve derece kazanmış, dünya çapında saygın ‘Bosphorus Underground’ plak şirketinin sahibi ve uluslararası arenada ülkemizi en iyi şekilde temsil eden superstar bir DJ... Ahmet Şendil!

11 senedir FG 93.7’de radyo programı yapmakta olan Ahmet Şendil, uzun bir aradan sonra tekrar Türkiye’de performans göstermek üzere FG Soundsystem kapsamında elektronik müzik severlerin karşınına çıkıyor.

UHR

FG 93.7’ nin müzik direktörü olan Uhr, techno, tech-house, house setleriyle her dönemde müzik severlerin beğenisini topladı ve ülkemizi yurtdışında Ibiza, New York, Amsterdam, Londra, Bulgaristan ve Yunanistan’da yapılan müzik festivallerinde temsil etti.

Ülkemizde gerçekleşen Electronica Festival Istanbul, Creamfields-Istanbul ve Global Gathering gibi festivallerin değişmez ismi oldu ve son projesi Low Earth ile müzik severlere beklentilerin üzerinde deneyimler yaşatmaya devam ediyor.

ALİCAN & SONER

Birlikte yaptıkları çalışmalar ve göstermiş oldukları performanslarla son yılların en öne çıkan elektronik müzik ikilisi olan Alican&Soner, 2008 yılında Almanya’nın Dortmund şehrinde yapılan Loveparade festivalinde 1.6 milyon müziksevere çalarak büyük bir başarıya imza attı.

Bu başarının yanı sıra Avrupa’nın birçok ülkesinde de çalmış olan ikiliden Alican Yüksel, son olarak 2010 yılında Amsterdam Dance Event’e konuşmacı ve DJ/Producer olarak çağırılarak uluslararası başarısını kanıtladı.

İLKER AKSUNGAR

Türkiye’de yeni nesil DJ ler arasında ilk akla gelen isimlerden biri olan İlker Aksungar, bugüne kadar MTV Dance Heat, World DJ Fund, Creamfields, Electronica Festival İstanbul, Global Gathering, Coca-Cola Sound Wave Tour, Rock’n’Coke, Chill-out Festival ve Formula 1 gibi Türkiye’de yapılmış en önemli organizasyonlarda çaldı.

Elektronik dans müziğinden house ve türevlerini benimseyen İlker Aksungar, 2004 yılından bu yana FG 93.7’de kendi programını hazırlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!