Fethullah Gülen'in son konuşması

Güncelleme Tarihi:

Fethullah Gülenin son konuşması
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2015 11:18

Fethullah Gülen'in son konuşması resmi internet sitesi herkul.org adresinden yayınlandı.

Haberin Devamı

Fethullah Gülen 'Fitneler Asrı ve Sulh Çizgisi' başlıklı yazısında son zamanlarda yaşanan terör olaylarına değindi: "Bir insanı öldürmek bütün insanlığı öldürmek mesabesindedir! Kur’an diyor bunu; bir insanı öldürenin, potansiyel olarak başka insanları da öldürebileceğini vurguluyor. Bazı kimseler el ayak hareketleri yapıyor, yalan söylüyorlar. Bir zümre başka bir zümreyi taklit ediyor, onun işaretini kullanıyor; suçu onlara atmak istiyor. Başka bir densiz, kendini bilmez, yeni yetme de şimdiye kadar karıncaya basmamış insanlara kendi yaptıkları şenaat ve denaetleri nispet etmeye kalkışıyor"

"KİTLE PSİKOLOJİSİ İLE KANDIRILIP SOKAKLARA DÖKÜLEN O GENÇLER..."

"Sizi bekleyen bir ızdırap var ki, bugün kötülük yapanlar, yarın birer mezar-ı müteharrik gibi peşi peşine devrildikleri zaman, saltanatları başlarına yıkıldığı zaman; -yazık- kitle psikolojisi ile kandırılıp sokaklara dökülen o gençler heder olup gittikleri zaman, “Yazık oldu!” diyeceksiniz; tedavisi, tamiri kâbil olmayan bir ızdırabı vicdanlarınızda duyacaksınız. Üzüleceksiniz!"

Haberin Devamı

Fethullah Gülen'in yazısı "Bugün bu zulüm tablolarını hazırlayanlar, insanları birbirlerine karşı zulme sevk edenler, birbirine musallat edenler; kanda, irinde, gözyaşında kendi istikballerini imar etmeye çalışanlar… Bu mimar bozuntularının çok yakın bir gelecekte derbeder olup gittiklerini, kaderin şiddetli tokatlarıyla onlara “yeter artık!” dendiğini göreceksiniz" diye devam etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!