Fenerbahçe Eskişehirspor maçı saat kaçta hangi kanalda? (CANLI)

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Eskişehirspor maçı saat kaçta hangi kanalda (CANLI)
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2015 17:17

Bu akşam oynanacak Fenerbahçe Eskişehirspor mücadelesi Spor Toto Süper Lig'in bu dönemki kapılarını açıyor. Peki, Fenerbahçe Eskişehirspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda olacak?

Haberin Devamı

Süper Lig Fenerbahçe Eskişehirspor maçı ile başlıyor. Futbolseverlerin özlediği lig maratonu Fenerbahçe Eskişehirspor maçı ile bu hafta ilk düdük çalınacak. Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunun ilk haftasında bu akşam yapılacak karşılaşma ile iki ekip lig tarihinde 59. kez karşı karşıya gelecek Peki Fenerbahçe Eskişehirspor maçı saat kaçta ne zaman hangi kanalda? işte tüm detaylar


İki takım arasında ligde geride kalan maçlardan 29'unu Fenerbahçe, 14'ünü Eskişehirspor kazandı. İstanbul'da yapılan 28 lig maçında Fenerbahçe 22, Eskişehirspor sadece tek galibiyet aldı - Eskişehirspor, İstanbul'da Fenerbahçe karşısında ligdeki tek galibiyetini 1987'de elde etti, sonraki 9 maçın 8'ini kaybetti, birinde berabere kaldı

Fenerbahçe Eskişehirspor maçı bu akşam saat 22:00'da başlayacak. Fırat Aydınus'un yöneteceği mücadele Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak

Haberin Devamı

İKİ TAKIMIN MUHTEMEL 11'LERİ

FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Kjaer, Bruno Alves, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Diego, Nani, Sow, Fernandao

ESKİŞEHİRSPOR: Ali Şaşal, Aytaç, Sezgin, Emre Güngör, Anıl, Defederico, Lawal, Causic, Kaan, Gekas, Emre Güral

Geride kalan maçlarda Fenerbahçe, Eskişehirspor'a galibiyet sayısında 29-14, gol sayısında da 88-57 üstünlük kurdu, iki ekip arasındaki 15 maç da berabere sonuçlandı. Geçen sezonki maçlarda taraflar İstanbul'da 2-2, Eskişehir'de de 1-1 berabere kaldı.

İSTANBULDAKİ MAÇLAR

Fenerbahçe ile Eskişehirspor takımları lig tarihinde İstanbul'da 28 kez karşılaştı. İstanbul'daki maçlarda Fenerbahçe 22, Eskişehirspor sadece tek galibiyet aldı, 5 maç da berabere sonuçlandı. Fenerbahçe bu maçlarda 53 gol attı, kalesinde ise 17 gol gördü. Bu arada, iki takım arasında 1977-1978 sezonunda İstanbul'da oynanması gereken karşılaşma, sarı-lacivertli takımın cezası nedeniyle Ankara'da yapıldı ve maçı Fenerbahçe 2-0 kazandı.

Fenerbahçe Eskişehirspor maçı saat kaçta hangi kanalda (CANLI)

Haberin Devamı

VOLKAN DEMİREL İÇİN 300.MAÇ

Fenerbahçe'nin milli kalecisi, bu akşam Eskişehirspor karşısında görev alması durumunda Spor Toto Süper Lig'de 300. maçını oynayacak Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, bu akşam Eskişehirspor karşısında görev alması durumunda 300. Spor Toto Süper Lig maçına çıkacak. Süper Lig'le sarı-lacivertli forma altında 2003 yılında tanışan Volkan Demirel, 13 sezonda 299 kez sahaya çıktı.

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kaptanı Volkan, ilk Süper Lig heyecanını, 2002-2003 sezonunda 26 Nisan 2003 yılında Samsunspor karşısında yaşadı. Volkan Demirel, Bu yıl 14. sezonunu geçireceği Süper Lig'in ilk haftasında Eskişehirspor karşısında forma giymesi durumunda kariyerinde 3. kez bu organizasyonda dalya diyecek.

FENERBAHÇE-ESKİŞEHİRSPOR (30.11.2014

Haberin Devamı

ESKİŞEHİRSPOR'UN EN SON KADIKÖY GALİBİYETİ 1987'DE

Eskişehirspor, İstanbul'da Fenerbahçe karşısında ligdeki tek galibiyetini 1987-1988 sezonunda aldı. 20 Eylül 1987 tarihinde yapılan maçtan kırmızı-siyahlı ekip 4-0 gibi farklı bir sonuçla galip ayrıldı. Bu maçın ardından İstanbul'da yapılan 9 lig karşılaşmasından 8'ini Fenerbahçe kazandı, geçen sezonki müsabaka berabere sonuçlandı.

İKİ TAKIM ARASINDA TARİHE GEÇEN MAÇLAR

Fenerbahçe ile Eskişehirspor takımları arasındaki lig maçlarından bazıları Türk futbol tarihine geçti. Fenerbahçe, Eskişehirspor'u 1988-1989 sezonunda Eskişehir'de 7-2, 1995-1996 sezonunda da İstanbul'da 6-0 yenerek, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden 2'sine imza attı. Eskişehirspor ise 1987-1988 sezonunda İstanbul'da Fenerbahçe'yi 4-0 yenerek, rakibi karşısında tarihi bir galibiyet elde etti. Bu arada, iki takım arasında 1986-1987 sezonunda İstanbul'da yapılan maçı Fenerbahçe 4-1 kazandı. Sarı-lacivertli takımın bu maçtaki 4 golünü de penaltıdan Zafer Tüzün attı. Tüzün böylece, 58. sezonuna giren lig tarihinde, bir maçta en çok penaltı golü atan futbolcu olarak tarihe adını yazdırdı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Eskişehirspor maçı saat kaçta hangi kanalda (CANLI)

FENERBAHÇE'NİN SEZONA BAŞLAMA MAÇLARI

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonundaki ilk maçında bu akşam Eskişehirspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, lig tarihindeki ilk hafta karşılaşmalarında toplam 37 galibiyet, 9 yenilgi, 11 beraberlik aldı. Sezona, Kadıköy'de yapacağı maçla başlayacak sarı-lacivertli takım, lig tarihinde 39 kez ilk hafta karşılaşmalarını İstanbul'da oynadı. "Sarı Kanaryalar", bu maçlarda 30 kez galip geldi, 4 kez yenildi, 5 kez de berabere kaldı. Evindeki son 4 açılış maçını da kazanan Fenerbahçe, Kadıköy'de en son 2002-2003 sezonunda İstanbuspor'a 3-0 mağlup oldu. Sarı-lacivertli ekip, geçen sezonun ilk haftasında Kadıköy'de Kardemir Karabükspor'u 3-2 yendi.

Haberin Devamı

VAN PERSİE TAKIMLA ÇALIŞTI

Fenerbahçe'nin Hollandalı yeni transferi Robin van Persie, sakatlığını atlatarak tekrar takıma döndü. Sarı-lacivertlilerle ilk resmi maçına Shakhtar Donetsk'le oynanan ilk müsabakada çıkan Van Persie, sahada 22 dakika kalmıştı. Rövanşta sağ üst ön adalesindeki zorlanma sebebiyle 18 kişilik kadroya dahil edilmeyen golcü futbolcu, takımdan bir süre ayrı kaldı. Takımla çalışmaya dün başlayan Van Persie'nin teknik direktör Pereira tarafından maç kadrosuna alınması bekleniyor. Portekizli teknik adamın, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Atromitos'la 20 Ağustos'ta yapacağı maçı düşünerek Van Persie'yi yedek kulübesinde oturtacağı öğrenildi. Van Persie, maçın gidişatına göre Eskişehierspor karşısında sonradan oyuna dahil olmayı bekleyecek.

Sarı-lacivertlilerde sakatlığı devam eden Gökhan Gönül bu maçta da takımını yalnız bırakacak. Geçen sezonun 33. haftasında İstanbul Başakşehir maçında kırmızı kart gören Caner Erkin, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 4 maç ceza almıştı. Caner Erkin, sezonun açılış maçında cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!